Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lehet még megismer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet még megismerni teljesen heteró nőt?

Figyelt kérdés
2018. máj. 22. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Én teljesen hetero nő vagyok.

Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket...

2018. máj. 22. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sem,a nők 99%-a hetero,én is az vagyok.Vannak akik a lányokat is, vagy csak azokat szeretik,de nem sokan vannak,gondolj arra,hogy akkor kihalna az emberiség.
2018. máj. 22. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Igen pl. én ismerek egyet, a páromat.
2018. máj. 22. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Én az vagyok.43 évem alatt a hideg kirázott annak a gondolatától is, hogy egy nő szexuálisan közelítsen felém.Emberként kedvelem őket (már amelyiket lehet), de más módon nem tudnám elviselni a közeledésüket.
2018. máj. 22. 12:40
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
91%
Hát manapság eléggé divat lett a biszexualitás. Sokszor az az érzésem, hogy ez csak ilyen ki kell próbálni mindent dolog, vagy pedig menőznek vele.
2018. máj. 22. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem kívánnám, de megértem azokat akik ki szeretnék próbálni. Egyébként szerintem többen mondják, mint ahányan tényleg megtennék. Attól, hogy valaki nem undorodik a saját nemétől (esetleg adott helyzetben még ki is próbálná), még lehet hetero.
2018. máj. 22. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem mi a baja az ismerőseidnek és neked. Ha a férfi és a nő is elkötelezett, komoly kapcsolatra vágyik, akkor pont annyi jelentősége van, hogy a nőkhöz is vonzódik, mint hogy más férfiakhoz is. Ha hűséges, tökmindegy, ha megcsal, akkor szintén nem az a legnagyobb probléma, hogy milyen nemű az illető. Ha rajtad kívül másra vágyik, az nem azért van, mert az illető nő. Ha csak egyikük, vagy egyik sem akar komoly kapcsolatot, akkor sem számít, hogy mellette kikkel fekszik le. Persze ha ez ennyire fontos neked, szíved joga "teljesen heteró" nőt választani, de ettől még nem lesz elfogadható, ahogy másokról beszélsz.

Nevezhetnénk betegségnek a boszorkányságot vagy a fekete bőrszínt, vagy a gömbölyű földben való hitet is. Szerencsére erősen kifele megyünk a sötét középkorból, így egyre többen belátják, hogy ezen sincs semmi értelme fröcsögni, mert a normális dolgokon (bizony, az állatvilágban is ez a természet rendje), attól még nem tudsz változtatni. Te is megfogod a teljesen heteró nőd kezét (reméljük csak azt) az utcán, ugyanígy mindenkinek joga van ehhez.

Egyébként nagyon kíváncsi lennék, pontosan melyik thrillerekben szerepelnek melegek.

2018. máj. 23. 12:10
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:

#8:Nem mindig van ez így, mert ha megcsal valaki azonos neművel, az sokszor csak egy kíváncsiság, próba, ezt valaki nem is veszi megcsalásnak.

Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy miért van az, hogy valaki eleve biszexnek vallja magát vagy leszbikusnak.

Elgondolkodtató az, hogy ha valaki azt mondja biszex, de veled összejön, mert szeret, akkor egy probléma esetén 2x annyi esélye van megcsalni, mintha hetero lenne?

2018. máj. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!