Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy győzzem le a félelmemet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem le a félelmemet, ha a kilógó kisajkaim miatt nem merek lefeküdni a hozzám közeledő férfivel? 28N

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 23:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

őszintén, ki a tököm az a férfi akit zavar a kilógó kisajak?!?!

és ki az a nő akit zavar a fityma?

2018. jún. 11. 08:39
 22/28 anonim ***** válasza:
19-sel értek egyet, valóban onnan ered az én önbizalomhiányom is, hogy miket hallottam az akkori kisfiúktól általánosban/gimiben (úgy látszik erősen belémégett). Most így x évesen egy férfitól sem hallottam negatívat a kisajkakról.
2018. jún. 11. 09:38
 23/28 anonim ***** válasza:
23%

19:

Érdemben teljesen egyetértek veled. De becsapni sem akarom a kerdezot azzal kapcsolatban hogy mindenki rajongana ezert.

En magam sem hittem hogy van felnőtt ferfi akinek nem tetszik igy a közeli 10-12 fos baráti körben körbekerdeztem. Egyik sem nyeretlen kétéves tinifiu. Ezek az arányok jöttek ki amit irtam. Ez persze nem reprezentatív minta de sztem nem all távol a realitásoktól. A salatapuncis kérdésekre adott valaszoknal is hasonlóak az arányok sztem.

Es ennis ismerek nőt aki műtétileg kisebbitett a kisajkain. Elotte nagyon tetszett, de mikor ezt megtudtam róla, akkorát csalódtam benne, hogy nem is érdekelt mar ezek után.

2018. jún. 11. 11:08
 24/28 anonim ***** válasza:
27%

Talán a műtét segíthet, mert az a lényeg hogy te legyél először megelégedve magaddal akkor nőll az önbizalmad is egyben, a többiek véleményére ne adj!

Nekem sem tetszenek az ilyen nunik csak a baba.

2018. jún. 11. 12:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Én pont hogy az ilyen puncit imádom :)
2018. jún. 12. 19:06
 26/28 mikeXxX ***** válasza:

Te vagy a 28 éves szűz ?

Micsoda parái vannak egyeseknek hálát adok az égnek hogy én sosem remegtem semmin sem a szexnél na jó talán szűz ifiként 😂!

2018. jún. 13. 19:05
 27/28 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Nem csak neked lógnak ki. Sok lánynak olyan. Megmutatod?

2018. jún. 14. 17:17
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság ? Sikerült intimitásba bocsátkozni?
2023. jún. 11. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!