Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy győzzem le a félelmemet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem le a félelmemet, ha a kilógó kisajkaim miatt nem merek lefeküdni a hozzám közeledő férfivel? 28N

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 23:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

Azt, hogy tinilanyok ezen aggódnak, mar megszoktuk. De hogy 27-28 eves nők is??

Igen, ne tagadjuk, vannak férfiak akiknek az nem tetszik, sőt olyat is ismerek aki ha meglát egy ilyet az a minimum, hogy ki nem nyalja, de lehet hogy még le is konyul neki. De ez 5ből kb 1.

Van a másik 20% akinek viszont kifejezetten ez a kedvence. A maradék 60%-nak meg tökmindegy. Most emiatt a 20% miatt nem mered belevetni magad a kalandba? Na es ha nem tetszik neki, az nem a te kudarcod hanem a ferfi látens melegsegebol fakadó punciundor. Szóval a kisajak-fóbiások, ahogy hallottam, amúgy sem nagy lumenek az ágyban, szóval igy legalabb idejekorán ki tudod szürni őket.

Ja es sokkal fontosabb hogy egy punci jo illatú legyen, minthogy éppen kicsik vagy kilogok azok a kisajkak.

2018. jún. 11. 00:45
 12/28 A kérdező kommentje:

hát ezzel nem nyugtattál meg hogy a 20%nak le is konyul akik feltételezetten látens melegek ezt honnan vetted?

megduzzadva 2-3szorosára nonek és összenől a két kisajak...

2018. jún. 11. 00:59
 13/28 anonim ***** válasza:
45%

Pedig nezhetnéd a 80%-ot is, akinek semmi baja vele, vagy kifejezetten ezt szereti.

Fogadd el, hogy mindenkinek nem lehet tetszeni!

2018. jún. 11. 01:19
 14/28 anonim ***** válasza:
91%

hacsak nem ilyen beképzelt fuckboi, akkor nem hiszem, hogy lehet gond

akin látszik, hogy a nőket szereti, nem pedig az "ideálját" , annál többnyire nem zavar be, mert ez egy természetes dolog és a legtöbb ember felfogja, nem rendellenesség

2018. jún. 11. 01:27
 15/28 A kérdező kommentje:
Fene tudja..nem egy mmegnyugtato ez a nem rendellenesség kifejezés sem...jo van aki jokat is írt, úgyhogy nyilván kockáztatni kell az adott férfivel, hogy kiderüljön ő melyik kategóriába tartozik. Itt jön be a feltett kérdésem - mert ebből is látszik azért van némi alapja a félelmemnek,-hogy ezt le kell először győznöm.
2018. jún. 11. 01:46
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

akinek látod a szemén, hogy tetszel és kíván, ilyennel nem fog foglalkozni

értem, hogy ennyire félsz, én sokáig azt hittem, hogy szűz maradok életem végéig és nem fogok kelleni senkinek, de aztán egyszer kiderült, hogy ez nem gond, aztán még egyszer, és ráéreztem milyen pasikat engedjek magamhoz, egyéjszakásom is volt, pedig na ebben aztán sose reménykedtem volna, hogy esélyem lesz

írhatsz privit és mesélj a kiszemeltedről, ha kell megerősítés :/ 22l

2018. jún. 11. 02:01
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Én teljesen oda vagyok az ilyen kis ajkakért! Ismerjük meg egymást! Privi? Képcsere?
2018. jún. 11. 06:28
 18/28 anonim ***** válasza:
22%

Ha ennyire zavar ez,akkor már létezik intim plasztika és nem megfizethetetlen kategória.

Jöhetnek a lepontozások.

2018. jún. 11. 07:12
 19/28 anonim ***** válasza:
82%

Oké, akkor lássuk részletesen.

Nem tudom, Alex C honnan veszi a statisztikáját, de szerintem kizárt, hogy 10-ből 2 pasinak elmúljon az erekciója a kilógó kisajkak látványától, és az is, hogy a férfiak 20%-a látens, vagy immanens homó legyen.

A punci látványa mindenképpen izgató, és a mai szőrtelenség divatja onnan ered, hogy minél jobban megmutassák. Még inkább izgató, ha széthúzzák, mert a belsejét, ami rejtve van, azt még inkább szeretnénk látni. Akkor viszont érthető, ugye, hogy erotizáló, amikor a kisajkak, amelyek már a legintimebb részei, eleve látszanak. Az ember alig tudja megállni, hogy azonnal játszani ne kezdjen velük.

A szélük kifejezetten érzékeny szokott lenni, csacskaság azt hinni, hogy a bugyi tartós érintése elveszi az érzékenységét. Kinyalni pedig sokkal alkalmasabb. mint a babapunci. A kisajkakat a kezdeti cirógatás után egyben be lehet szippantani, nyelvvel játszani lehet közöttük, átlátogatva a csiklóra is. Aki nem próbálta, nem tudhatja, mit veszített. A megduzzadt kisajkak a behatolásnál még a zacskót is símogatják, ami nagyon kellemes.

Meggyőződésem, hogy a "salátapunci" jobb, mint a baba, csak a nyolcadikos kiskamaszok, aki puncit még csak képen-filmen láttak, egymásnak hangosan terjesztik, hogy az csúnya. Ezt a lányok meghallják, és megijednek.

Annak örülök, kérdező, hogy magad is érzed: a plasztikai sebész jóvátehetetlen kárt tenne bennük.

2018. jún. 11. 07:17
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi gond hidd el, szexelj nyugodtan élvezni fogod te is meg a partner is. Megtörténhet hogy olyan szánalmas bolondot fogsz ki aki az ilyesmin lovagol de az szimplán hülye. Biztos vagyok benne hogy többségben van akinek tetszene, kíváncsi lennék hogy milyen lehet hogy ilyen félelmed van, sajnálom igazán
2018. jún. 11. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!