Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem le a félelmemet, ha a kilógó kisajkaim miatt nem merek lefeküdni a hozzám közeledő férfivel? 28N
Csak úgy, ha közel engedsz magadhoz valakit, aki annyira pozitívan áll majd hozzá az általad beképzelt problémához, hogy le fog esni az állad.
Tudod, van az a mondás, hogy a félelmed csak akkor győzheted le, ha szembeszálsz vele.
személyszerint én különösen imádom az olyan lányokat akiknek kilóg a kisajkuk. sokkal jobban lehet őket szájjal vagy egyéb testrésszel izgatni... Kár hogy te ideképzelsz olyan problémát, ami nem is probléma :(
Hihetetlen, hány felnőtt nő állít gátat saját maga és a boldogsága közzé...
Én is gátlásos voltam fiatal koromban, de ez ezért már nagyon túlzás :(
én szinte depressziós voltam emiatt, mert nekem is elég nagyok és azt gondoltam ez nem tetszik senkinek
azóta volt pár partnerem, és vagy nem mondott semmit, vagy pl.: az egyik cukorfalatnak még kifejezetten tetszett is és mondta, hogy ilyennel pedig még nem találkozott
és az utóbbi pedig helyes nőcsábász volt
sose lehet tudni...
22l
Azért a válaszokból látható, hogy más nőknek is ez parája valamiért. Nem is tudom mi miatt rettegek ettől ennyire, talán elsősorban azért mert esztétikai műtéteket is végeznek ahol levágják a kisajkakat. Amit hozzáteszek eszembe sem jut megcsináltatni, mert félnék, hogy elvágnak ideget is, meg tulajdonképpen nagyobb felületen érez az ember így..
meg furán néz ki amikor egybe megduzzad az egész..
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!