Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy győzzem le a félelmemet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem le a félelmemet, ha a kilógó kisajkaim miatt nem merek lefeküdni a hozzám közeledő férfivel? 28N

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 23:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%

Csak úgy, ha közel engedsz magadhoz valakit, aki annyira pozitívan áll majd hozzá az általad beképzelt problémához, hogy le fog esni az állad.

Tudod, van az a mondás, hogy a félelmed csak akkor győzheted le, ha szembeszálsz vele.

személyszerint én különösen imádom az olyan lányokat akiknek kilóg a kisajkuk. sokkal jobban lehet őket szájjal vagy egyéb testrésszel izgatni... Kár hogy te ideképzelsz olyan problémát, ami nem is probléma :(

2018. jún. 10. 23:46
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Első: +1!
2018. jún. 10. 23:47
 3/28 anonim ***** válasza:
96%
Férfiként mondom, a kilógó kisajkak kifejezetten izgatók, úgyhogy felesleges aggódnod.
2018. jún. 10. 23:47
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Szia, nekem is voltak önbizalomhiányos gondolataim a nemiszervemről, de a párom iszonyat türelmesen végig dicsérte a testrészeimet az első alkalomkor (szűz voltam), egy idő után hatalmas kő esett le a szívemről, amikor ténylegesen is elhittem ,hogy oda van érte. Ne aggód túl, kellemesen fogsz csalódni 100% !! Sok sikert:)
2018. jún. 10. 23:49
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
Engem kb. egyáltalán nem érdekelne, ha gy nőnek ilyen lenne a puncija. 31/F
2018. jún. 10. 23:54
 6/28 anonim ***** válasza:
94%
Tudom hogy mindenkinek a saját "problémája" a leg nagyobb, de azt mondanám hogy szerintem ne stresszelj ezen, ha valaki e tulajdonság miatt tesz megjegyzést akkor ez mindent elmond az intelligenciájáról. Ez kb olyan hogy én igyekszem úgy elfogadni az embereket a nőket is nyilván ahogy vannak, ha mondjuk nincs hatalmas melle az sem zavar érezze jól magát a bőrében az a fontos. Vannak bizonyos adottságok amiket nem tudunk megváltoztani. Tudod hányszor kaptam meg nőktől hogy azért nem kezdenek velem mertSzóval fel a fejjel
2018. jún. 10. 23:56
 7/28 anonim ***** válasza:
95%
én is így vagyok, aztán mivel chateltünk, és képcsere is volt...addig noszogatott, hogy küldtem egy olyan képet is, de alig mertem ránézni a telefonra, mit reagált, tetszett neki, végül nem találkoztam vele, annyira félek az egésztől, de már úgy gondolom, nem is ez a legnagyobb problémám. 2 éve nem szexeltem, emiatt sem merek már, félek hogy béna leszek. 27nő
2018. jún. 10. 23:59
 8/28 anonim ***** válasza:
97%

Hihetetlen, hány felnőtt nő állít gátat saját maga és a boldogsága közzé...

Én is gátlásos voltam fiatal koromban, de ez ezért már nagyon túlzás :(

2018. jún. 11. 00:10
 9/28 anonim ***** válasza:
94%

én szinte depressziós voltam emiatt, mert nekem is elég nagyok és azt gondoltam ez nem tetszik senkinek

azóta volt pár partnerem, és vagy nem mondott semmit, vagy pl.: az egyik cukorfalatnak még kifejezetten tetszett is és mondta, hogy ilyennel pedig még nem találkozott

és az utóbbi pedig helyes nőcsábász volt

sose lehet tudni...

22l

2018. jún. 11. 00:20
 10/28 A kérdező kommentje:

Azért a válaszokból látható, hogy más nőknek is ez parája valamiért. Nem is tudom mi miatt rettegek ettől ennyire, talán elsősorban azért mert esztétikai műtéteket is végeznek ahol levágják a kisajkakat. Amit hozzáteszek eszembe sem jut megcsináltatni, mert félnék, hogy elvágnak ideget is, meg tulajdonképpen nagyobb felületen érez az ember így..

meg furán néz ki amikor egybe megduzzad az egész..

Köszönöm a válaszokat!

2018. jún. 11. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!