Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hiba volt lefeküdni valakivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt lefeküdni valakivel aki iránt én még érzek valamit, ő már nem?

Figyelt kérdés

Igen az ex. Fura volt, kicsit görcsösek voltunk mindketten. Utána az első gondolatom az volt, hogy ő tényleg ezer hogy nem szeret. De utána elkezdett pörögni az agyam egész nap nem tudtam megállni és folyton oda kanyarodtam vissza.

Hiba lenne folytatni ezt? Keresnem kéne valaki mást?

2018. máj. 26. 00:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hiba volt. Keress mást.
2018. máj. 26. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
A szex mindig jo
2018. máj. 26. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hiba volt és felesleges, értelmetlen.

És igen, keress valaki mást, aki majd szeret és akivel igazán boldog lehetsz, mert amíg az exedre pazarolod az idődet, addig csak saját magadtól veszed el az új, jobb lehetőségeket, illetve annak a lehetőségét, hogy megtaláld az igazit!

2018. máj. 26. 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilván azért ex mert vmi már a kapcsolatotokban sem működött, és igen nagy hiba lenne folytatni. Keress valaki mást
2018. máj. 27. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!