Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátaim miért tartják undorítónak a kapcsolatomat? (Többi lent. )
20 éves vagyok, a párom pedig 47.(De ha ránézel nem mondanád meg, mert 37-nél nem néz ki többnek.)
A barátaim folyton sértő megjegyzéseket tesznek a szexuális életemre, amihez nem lenne semmi közük. Hogy a páromnak biztos nem áll fel meg biztos csak a pénzért vagyok vele. Pedig minden rendben van az ágyban, sőt mesések az együttléteink, és nagyon szeretjük egymást.
Nem a pénzéért vagyok vele,mint a szüleim gondolják, mert nincs neki annyi és amúgy sem abba szerettem bele, hanem a mosolyába és humorába.
Nem értem miért folynak bele mindenbe. A
De azt még jobban nem értem, hogy engem ez miért zavar ennyire, hogy nem tudnak elfogadni. Sokszor sírok elalvás előtt a párom vállán, hogy megint sértegettek az otthoniak és a barátaim (bár már nem vagyok benne, biztos hogy az ilyen emberek barátok.)
Tudom, hogy apakomplexusom van, de ez akkora bűn? Jó nekik, hogy jó apjuk volt, nekem nem volt az. Apám sosem szeretett. Miért fáj nekik ennyire, hogy a párom nem csak szexuálisan elégít ki, hanem lelkileg is?
Miért fáj nekik, hogy boldog vagyok?
20/N
Tehát annyi kell egy normális kapcsolathoz, hogy egyezzen a zenei ízlésetek és mindketten szeressétek azt a film franchise-t amit a világon szinte kivétel nélkül mindenki szeret, valamint legyen egy sport, amit szintén mindketten szerettek . Ma is tanultam valamit :)
Ezek alapján kb . az emberiség felébe szerelmesnek kéne lennem...mennyi közös pont...az nem lényeg, hogy te még gimnazista csitri voltál, ő meg hamarosan nyugdíjba vonul, az mindegy is, hogy abszolút lehetetlen egyenlőségen alapuló kapcsolatot kialakítani ekkora korkülönbséggel...a lényeg, hogy mindketten szeretitek a Star Warst :D Jóisten gyere le.... Kérdező, ilyen gondolkodásmóddal egyáltalán nem vagy érett semmilyen kapcsolathoz. menj vissza anyucihoz, talán ő megtanít gondolkodni, mert egy párkapcsolathoz nincs elég eszed, az tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!