Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátaim miért tartják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátaim miért tartják undorítónak a kapcsolatomat? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a párom pedig 47.(De ha ránézel nem mondanád meg, mert 37-nél nem néz ki többnek.)

A barátaim folyton sértő megjegyzéseket tesznek a szexuális életemre, amihez nem lenne semmi közük. Hogy a páromnak biztos nem áll fel meg biztos csak a pénzért vagyok vele. Pedig minden rendben van az ágyban, sőt mesések az együttléteink, és nagyon szeretjük egymást.

Nem a pénzéért vagyok vele,mint a szüleim gondolják, mert nincs neki annyi és amúgy sem abba szerettem bele, hanem a mosolyába és humorába.

Nem értem miért folynak bele mindenbe. A

De azt még jobban nem értem, hogy engem ez miért zavar ennyire, hogy nem tudnak elfogadni. Sokszor sírok elalvás előtt a párom vállán, hogy megint sértegettek az otthoniak és a barátaim (bár már nem vagyok benne, biztos hogy az ilyen emberek barátok.)

Tudom, hogy apakomplexusom van, de ez akkora bűn? Jó nekik, hogy jó apjuk volt, nekem nem volt az. Apám sosem szeretett. Miért fáj nekik ennyire, hogy a párom nem csak szexuálisan elégít ki, hanem lelkileg is?

Miért fáj nekik, hogy boldog vagyok?

20/N

2018. máj. 30. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
34%
Mert szemetek. Ha így érzed jól magad, szíved joga!!
2018. máj. 30. 18:38
 42/63 (:Puszedli :) ***** válasza:
Az eleje lehet nehéz de az eredmény kifizetődő hosszú távra. Senki nem mondta H könnyen tovább lehet lépni dolgokon, de az a legrosszabb ha egy helyben állsz. És ha a párod olyan rendes mit ahogy mondod vagy állítod akkor melletted lesz végig és támogat. És nem egyedül birkozol meg vele. Róma se egy nap alatt épült fel.
2018. máj. 30. 18:42
 43/63 anonim ***** válasza:
64%
Mert vagy harminc év van köztetek. Nem most lesz a probléma hanem húsz év múlva.
2018. máj. 30. 19:24
 44/63 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Kérdező!

A "barátaid" azért tartják undorítónak a kapcsolatodat, mert nem a barátaid...!

Az igazi barát örül a másik boldogságának és vele együtt.

A hamis meg irigyli.

Persze, lehet előjönnek majd a problémák és nyilván semmi sem tart örökké, de akkor is a te életedről van szó és ha korodbélivel járnál, az sem garantálna semmit.

Szóval szerintem kerüld azokat, akik nem tisztelik a döntésedet és az életedet megkeserítik és éljetek boldogan!

Az idő majd úgyis eldönti, hogy mi lesz a kapcsolatod sorsa, de legalább volt pár jó éved.

Azért fáj másnak a boldogságod, mert ő maga boldogtalan és azt szeretné, ha neked sem lenne jobb.

Ne mások akarata szerint élj, mert nem az ő életüket éled, hanem a sajátodat kell élned és a saját igényeid szerint!

Hajrá! :)

2018. máj. 30. 19:45
 45/63 anonim ***** válasza:
59%

Ja, és azzal meg ne törődj, hogy mi lesz 20 év múlva, mert MOST élsz és a MOST-ban kell boldognak lenned!

Lehet, holnap történik egy baleset vagy akármi, szóval kár a jövőn aggódni - élj a jelenben és élvezz ki minden pillanatot - ha valóban boldog vagy, ha te így vagy boldog, akkor ne törődj senki mással!

2018. máj. 30. 19:47
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

"Hol keressek olyan barátokat, akiket nem zavar, hogy a párom az apám lehetne?"

Egyébként: Miért van ennyire szükséged külső megerősítésre?

Szerintem nem kell mindenáron magad köré gyűjteni "barátokat", mert azok majd jönnek, ha úgy hozza az élet, de erőltetni nem érdemes, hogy csak legyen valaki, az igaz barát meg ritka....

2018. máj. 30. 19:55
 47/63 anonim válasza:
52%
Mert idiótâk ès nem a baràtaid, csak annak hiszed őket.
2018. máj. 30. 21:02
 48/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Ma csoportos telefonhívásban facebookon végleg lezártam velük.

Nekem fontosabb a szerelmem, mint olyanok akik megjátszották, hogy a barátaim.

2018. máj. 31. 01:26
 49/63 anonim ***** válasza:
74%
Igazad van, sok Boldogságot!!!!
2018. máj. 31. 06:12
 50/63 anonim válasza:
100%
Jól tetted.
2018. máj. 31. 06:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!