Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátaim miért tartják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátaim miért tartják undorítónak a kapcsolatomat? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a párom pedig 47.(De ha ránézel nem mondanád meg, mert 37-nél nem néz ki többnek.)

A barátaim folyton sértő megjegyzéseket tesznek a szexuális életemre, amihez nem lenne semmi közük. Hogy a páromnak biztos nem áll fel meg biztos csak a pénzért vagyok vele. Pedig minden rendben van az ágyban, sőt mesések az együttléteink, és nagyon szeretjük egymást.

Nem a pénzéért vagyok vele,mint a szüleim gondolják, mert nincs neki annyi és amúgy sem abba szerettem bele, hanem a mosolyába és humorába.

Nem értem miért folynak bele mindenbe. A

De azt még jobban nem értem, hogy engem ez miért zavar ennyire, hogy nem tudnak elfogadni. Sokszor sírok elalvás előtt a párom vállán, hogy megint sértegettek az otthoniak és a barátaim (bár már nem vagyok benne, biztos hogy az ilyen emberek barátok.)

Tudom, hogy apakomplexusom van, de ez akkora bűn? Jó nekik, hogy jó apjuk volt, nekem nem volt az. Apám sosem szeretett. Miért fáj nekik ennyire, hogy a párom nem csak szexuálisan elégít ki, hanem lelkileg is?

Miért fáj nekik, hogy boldog vagyok?

20/N

2018. máj. 30. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
79%
Mert a többség elítéli azt aki kilóg a sorból (azaz nem "hozzá valót" választ), plusz sokan élvezik, hogy felsőbbrendűek lehetnek.
2018. máj. 30. 17:04
 2/63 A kérdező kommentje:

Igen tudom, de olyan rosszul esik. Én is elfogadtam, hogy az egyikük leszbikus, a másiknak meg alacsonyabb sokkal a barátja, pedig valljuk be az sem szokványos.

Hogy tudnék túl lépni rajtuk? Hol keressek olyan barátokat, akiket nem zavar, hogy a párom az apám lehetne?

2018. máj. 30. 17:06
 3/63 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem semmi gond a komplexusokkal.

Én megértem az anorexiások, a túlevők táborát. A pelenka fétisesek és a pedofilok is. Mind állatok vagyunk és ösztöneink fogjai, amin sem gondolkodni sem kezelni nem kell. Csak élni mint a tehenek a legelőn...

Mondjuk azt az 1-100 kisgyereket sajnálom aki a pedok miatt nem fog normális életet élni, esetleg öngyilkosak lesznek...

2018. máj. 30. 17:07
 4/63 A kérdező kommentje:
#2 te hülye vagy? A párom nem pedofil. Igaz, hogy 17 éves voltam, amikor megismerkedtünk és történt csók meg volt pár randevúnk, de úrember volt velem. Soha nem sürgetett és a 18 születésnapomon is én akartam, hogy végre szexeljünk, ő várt volna rám. Szóval, egyáltalán nem pedofil.
2018. máj. 30. 17:10
 5/63 anonim ***** válasza:
84%
Természetes, ha zavar téged mert hát jobb lenne ha melletted állna mindenki és nem pedig ellened. Viszont megértelek, nem tehetsz róla ,hogy neked az idősebb férfiak jönnek be. Lassan kezdek én is rájönni a dologra... eleinte irtóztam a gondolattól, hogy sokkal idősebb nálam, de nem teljesen mindegy ha ugyanolyan ,sőt még nagyobb szeretetet nyújt feléd? Tehát ne foglalkozz a megjegyzésekkel, az a fontos hogy boldog vagy. Ők is megfogják ezt érteni egy idő után, beletörődnek.
2018. máj. 30. 17:11
 6/63 anonim ***** válasza:
81%

mondd el nekik, hogy ez téged mennyire bánt, hogy rendszeresen sírsz miattuk és adj ultimátumot, hogy ha nem hagyják abba, akkor távolságtartóbb leszel, mert ez barátoktól nem állapot

ha utána még magyaráznak, hogy nehogy már a párod miatt történik ez, akkor fejtsd ki, hogy nem miatta, hanem miattuk, mert nem képesek téged és az érzéseidet tiszteletben tartani, lehetőleg találjanak mást, amin csámcsogni és problémázni tudnak

2018. máj. 30. 17:14
 7/63 anonim ***** válasza:
38%
2 rondát is írtam, de visszatöröltem mindkettőt esetet. Majd magadtól is rájössz a dolgokra maradjunk inkább ennyiben és akkor nem sértettem meg senkit se :)
2018. máj. 30. 17:17
 8/63 anonim ***** válasza:
100%
Te döntésed, ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania, az, hogy ez hosszútávon milyen lesz, az majd kiderül.. de a te dolgod!
2018. máj. 30. 17:17
 9/63 A kérdező kommentje:

#5 #6 köszönöm a kommenteteket.

Ez jó ötlet lehet írok nekik egy hosszú nyílt levelet. Párom is ezt tanácsolta, csak kicsit félek, hogy megint csak a balhé fog menni.

Az még hozzájárul az egészhez, hogy páromnak van egy 18 éves lánya akivel tavaly együtt nyitottunk fodrász üzletet, és a barátaimat az is bántja, hogy Violával nagyon jól kijövünk.

2018. máj. 30. 17:19
 10/63 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, túl érzékeny vagy. A kettes válaszadó általánosított. Te pedig azt is magadra vetted....
2018. máj. 30. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!