Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátaim miért tartják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátaim miért tartják undorítónak a kapcsolatomat? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a párom pedig 47.(De ha ránézel nem mondanád meg, mert 37-nél nem néz ki többnek.)

A barátaim folyton sértő megjegyzéseket tesznek a szexuális életemre, amihez nem lenne semmi közük. Hogy a páromnak biztos nem áll fel meg biztos csak a pénzért vagyok vele. Pedig minden rendben van az ágyban, sőt mesések az együttléteink, és nagyon szeretjük egymást.

Nem a pénzéért vagyok vele,mint a szüleim gondolják, mert nincs neki annyi és amúgy sem abba szerettem bele, hanem a mosolyába és humorába.

Nem értem miért folynak bele mindenbe. A

De azt még jobban nem értem, hogy engem ez miért zavar ennyire, hogy nem tudnak elfogadni. Sokszor sírok elalvás előtt a párom vállán, hogy megint sértegettek az otthoniak és a barátaim (bár már nem vagyok benne, biztos hogy az ilyen emberek barátok.)

Tudom, hogy apakomplexusom van, de ez akkora bűn? Jó nekik, hogy jó apjuk volt, nekem nem volt az. Apám sosem szeretett. Miért fáj nekik ennyire, hogy a párom nem csak szexuálisan elégít ki, hanem lelkileg is?

Miért fáj nekik, hogy boldog vagyok?

20/N

2018. máj. 30. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem az ,,zavar" hogy x évnyi korkülönbség van köztetek. Kit érdekel? De azért ne nevezd a lányát neveltlányoddnak, hiszen mint írtad 2 év a korkülönbség. Fogalmi zavarba keveredtél...
2018. máj. 30. 17:41
 22/63 anonim ***** válasza:
78%

"Nem vagyok hisztis, csak szeretem ha a dolgok úgy történnek ahogy elterveztem, és utálom ha ok nélkül sértegetnek"

Ha ennyire utálod a kondliktusokat, akkor ennél rosszabul már csak akkor választhattál volna párt, ha még a tetejében politikus is.

Szerintem ha kevesebb vehemanciával ugranál neki másoknak és csak lazán megráznád a vállad, kvázi nem csinálnál belőle ügyet, akkor a környezet is hamarabb csitulna.

Ezt választottad, ezzel együtt kell élned. És meg kell tanulnod kezelni.

2018. máj. 30. 17:42
 23/63 A kérdező kommentje:

Direkt idézőjelet használtam. tisztában vagyok a szó jelentésével.

Az vigasztal legalább ő elfogadta a helyzetet.

2018. máj. 30. 17:42
 24/63 anonim ***** válasza:
54%

Nem javaslom hogy sajnaltasd magad a barataidnak. Mire számítasz, a szánalmukra? Jo az neked?

Nevesd ki őket inkabb. Es mondd azt, amit írtál is, hogy még jo hogy nem olyan nők életvezetési tanácsai szerint élsz, akik csak maguknál alacsonyabb férfit tudtak kukázni maguknak, meg hogy ez most komoly, hogy olyan lany celozgat erekciohianyra, aki fasznélküli létformákkal él úgynevezett szexuális életet? Ő osztja az észt erekciorol?

Szóval röhögd pofán őket és légy boldog ugy, ahogy neked tetszik.

2018. máj. 30. 17:43
 25/63 A kérdező kommentje:

#24 köszönöm a válaszod, ezt jól esett olvasni.

Lehet az lenne a legjobb ha új barátokat keresnék?

2018. máj. 30. 17:45
 26/63 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem téged zavar a legjobban a tény, hogy a párod annyi éves, amennyi. Különben nem érdekelne mások véleménye. Kivetítesz.
2018. máj. 30. 17:46
 27/63 anonim ***** válasza:
64%
Félreértés ne essék, nem nézem le se az alacsonyakat se a leszbiket, csak arra utaltam hogy cikizni őket is lehet, ha nagyon muszaj, pont ugy, ha nem jobban, mint a te valasztasodat.
2018. máj. 30. 17:46
 28/63 A kérdező kommentje:

26 nem zavar a párom kora, csak az zavar, hogy a barátaim szűklátókörű, prűdök.

27 persze ez egyértelmű volt, nem sértegetnék én senkit, de basszus ők kezdték.

2018. máj. 30. 17:47
 29/63 anonim ***** válasza:
35%
Új barátokat? Neked eddig sem volt barátod. Ha valaki más véleményt képvisel már nem barát szerinted.
2018. máj. 30. 17:48
 30/63 A kérdező kommentje:
29 Ha valaki impotensnek nevezi meg szatírnak azt akit szeretsz, te is felháborodnál hidd el.
2018. máj. 30. 17:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!