Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátaim miért tartják undorítónak a kapcsolatomat? (Többi lent. )
20 éves vagyok, a párom pedig 47.(De ha ránézel nem mondanád meg, mert 37-nél nem néz ki többnek.)
A barátaim folyton sértő megjegyzéseket tesznek a szexuális életemre, amihez nem lenne semmi közük. Hogy a páromnak biztos nem áll fel meg biztos csak a pénzért vagyok vele. Pedig minden rendben van az ágyban, sőt mesések az együttléteink, és nagyon szeretjük egymást.
Nem a pénzéért vagyok vele,mint a szüleim gondolják, mert nincs neki annyi és amúgy sem abba szerettem bele, hanem a mosolyába és humorába.
Nem értem miért folynak bele mindenbe. A
De azt még jobban nem értem, hogy engem ez miért zavar ennyire, hogy nem tudnak elfogadni. Sokszor sírok elalvás előtt a párom vállán, hogy megint sértegettek az otthoniak és a barátaim (bár már nem vagyok benne, biztos hogy az ilyen emberek barátok.)
Tudom, hogy apakomplexusom van, de ez akkora bűn? Jó nekik, hogy jó apjuk volt, nekem nem volt az. Apám sosem szeretett. Miért fáj nekik ennyire, hogy a párom nem csak szexuálisan elégít ki, hanem lelkileg is?
Miért fáj nekik, hogy boldog vagyok?
20/N
Minden normális szülő azt szeretné, hogy a gyermeke boldog legyen és ha a boldogságot ő egy negyvenes pasi oldalán találja meg, aki szereti, támogatja és vigyáz rá, akkor miért kellene pampogni ellene?!
Meg lehet nézni itt a gyakorin is a sok aberrált, 20-as éveiben járó, kis köcsögöt, hogy tisztelik a nőket és köszi, én nem kérnék belőlük - bármennyire is az a "normális"nak tartott korcsoport...!
Aki szerint nincs közös témája egy 20 évesnek és egy 47 évesnek elég nagy tévedésben jár.
Nem minden 20 éves van öt éves szinten. közös a zenei izlésünk, ugyanazokat a könyveket szeretjük. Mindketten szeretjük a forma1-et. A kedvenc filmünk a Star Wars (régi trilógia).
Szóval hidd el több közös van benne és bennem, mint a korombeliekkel.
Azokat egyetlen dolog érdekli a tangám színe... most komolyan.
Egy 20 éves lány már nem gyerek, így nem beszélhetünk pedofíliáról.
És ha megvan a közös hullámhossz, szeretet, szerelem, akkor a kor már igazán nem lehet akadály. Ők tudják, ők érzik!
Ápolónő lehet fiatal embernél is - elég hozzá egy baleset és tolószék.
Az idő úgyis el fogja dönteni, hogy meddig maradnak együtt, de amíg jó, addig miért kellene rosszindulattal kezelni a boldogságukat?!
Persze, nyilván az lenne az "ideális", hogy ha mindenki számára megnyugtató korcsoportú fiatal emberrel állna össze a fiatal lány, na de ha nincs olyan a számára, ha nem találta meg, akkor most ríjjon itt egyedül és legyen depressziós?!
A lány boldog és ez még mindig jobb, mint az a sok károgó, besavanyodott vénasszony, aki őt ezért elítéli!
Egyébként kortól függetlenül minden elmúlik egyszer, szóval most ez van, így boldog és nem kell ezért őt keresztre feszíteni - lehet, később majd egymásra unnak, aztán férjhez megy egy 20-on éveshez, de egyelőre nem ezt hozta az élet és élni meg csak kell. Nem ülhet a négy fal között várva a szőke herceget, aki lehet, hogy soha nem jön el. A mai világban már az is nagy dolog, ha olyan férfit talált, aki szereti és nem csak kfélgeti, mint a mai srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!