Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátaim miért tartják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátaim miért tartják undorítónak a kapcsolatomat? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a párom pedig 47.(De ha ránézel nem mondanád meg, mert 37-nél nem néz ki többnek.)

A barátaim folyton sértő megjegyzéseket tesznek a szexuális életemre, amihez nem lenne semmi közük. Hogy a páromnak biztos nem áll fel meg biztos csak a pénzért vagyok vele. Pedig minden rendben van az ágyban, sőt mesések az együttléteink, és nagyon szeretjük egymást.

Nem a pénzéért vagyok vele,mint a szüleim gondolják, mert nincs neki annyi és amúgy sem abba szerettem bele, hanem a mosolyába és humorába.

Nem értem miért folynak bele mindenbe. A

De azt még jobban nem értem, hogy engem ez miért zavar ennyire, hogy nem tudnak elfogadni. Sokszor sírok elalvás előtt a párom vállán, hogy megint sértegettek az otthoniak és a barátaim (bár már nem vagyok benne, biztos hogy az ilyen emberek barátok.)

Tudom, hogy apakomplexusom van, de ez akkora bűn? Jó nekik, hogy jó apjuk volt, nekem nem volt az. Apám sosem szeretett. Miért fáj nekik ennyire, hogy a párom nem csak szexuálisan elégít ki, hanem lelkileg is?

Miért fáj nekik, hogy boldog vagyok?

20/N

2018. máj. 30. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
34%
Irigyek.
2018. máj. 30. 17:22
 12/63 (:Puszedli :) ***** válasza:
55%

Nem csak a barátaid hanem én és még biztosan elég sokan.

A barátaidnak nem az a baja meg a szülőknek H boldog vagy. Hanem a korkülönbség a baj. Gondolj bele. Ő révbe ér vagy ért , te neked meg most kezdődik az életed. Nyílván világot akarsz látni, utazni, szórakozni, anyuka szeretnél lenni stb.

Egy ilyen korú férfi nem biztos hogy pont úgyan ezeket szeretné. Nem biztos hogy akar gyereket mert nem élné meg még felnő, ha meg vénségére szül szívroham vagy valami és egyedül maradsz a gyerekkel, úgy H mindet feladtál érte pl család , barátok, stb. Egy gyereknek nem ideális ilyen családban felnőni.

És még nem beszéltünk a szórakozásról, utazás, féltékenység kialakulása a férfinél a korkülönbség miatt. Hol vagy? Mit csinálsz? Stb.

Te mindent átgondoltál és számításba vettél? Lehet fellángolás párhónapig, esetleg félévig. És ha igen mindenkit eldobtál. Tényleg annyit ér neked H minden felagy miatta? Húsz évesen egy ötven éves életvitelét akarod folytatni és kiakarsz maradni abból a részből mikor rengeteg lehetőséged van és igazán élvezheted az életet?

Ezeket a kérdéseket feltetted magadnak?

2018. máj. 30. 17:22
 13/63 anonim ***** válasza:
46%

#kérdező, te hü... na ilyet nem mondok rád, mert van egy szint ami alatt ciki...

Szóval saját bevallásod szerint apakomplexusod van. Ok. De szerintem nálad alapból is van valami, mert egyből 10 karommal védekezel és hölgyhöz méltatlan stílust engedsz meg magadnak. (szerintem ha idősebb a párod akkor erre azért ügyelj!)

Sehol nem írtam, hogy a párod pedofil. Azt sem tudom hány évesen jöttetek össze, ilyen infót nem közöltél. 20 évesen pedig biztos nem a pedofilía merült fel. (az amúgy is általános, hogy a feszes testű husik kelendőbbek, meg elvileg akkorát sem kell villantani nekik, hogy felszed és megtartsd, tehát könnyebb prédák... de ez elég rosszmájú általánosítás, nemde?)

Engem teljesen hodegen hagy hogy a pasasnak akár unokái is lehetnek felőlem, a szerelemven nem ez a lényeg.

De amikor leírod, hogy komplexusod van és ezzel nem kezdesz semmit. Ez nem egy egészséges kapcsolat alapja. Lehet hogy most minden happy de ez a dolog a fejedre fog nőni! Hidd el!

És az meg különösen vocces kedves komplexusos lány, felsoroltam itt anorexiától a pelusfétisig mindent, te mégis a pedofil jelzőre ugrottál, mint blöki a postásra.

Szóval én sok boldogságot kívánok nektek, de valamit kezdj a lelki nyavajáiddal, mert minden szép megrontója lesz ez az életedben!

2018. máj. 30. 17:25
 14/63 A kérdező kommentje:

lassan 3 éve együtt vagyunk, és igen feltettem a kérdéseket.

Sosem voltam bulizós tipus, zajos és idegesítő. Inni otthon is lehet, aztán ájulásig szexelni. több értelme van.

Utazni utálok mert meleg van és drága maximum wellness és semmittevés a balatonon.

Nem szeretnék gyereket, nem vagyok anyatipus, szóval az nem lesz gond. (De becsúszzna megtartanánk, de szedek gyógyszert így nem lesz)

Egy dologra vágytam szeretetre, csak ez érdekel.

Igen, idősebb tőlem de azon szoktam nevetni, hogy ativabb életet él, mint én.

Ő hetente háromszor megy futni edzőterembe, motorozik.

Én örülök ha kiviszem a szemetet, meg elérem a buszt futva (nem vagyok kövér, átlagos.)

2018. máj. 30. 17:26
 15/63 anonim ***** válasza:
35%
Csak remélni merem, hogy a 13 as válaszát megértetted. Erősen hisztis nő lehetsz. N
2018. máj. 30. 17:30
 16/63 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hisztis, csak szeretem ha a dolgok úgy történnek ahogy elterveztem, és utálom ha ok nélkül sértegetnek.

Vagy a párom (a barátaim) úgy, hogy nem is ismerik.

Vagy épp a "neveltlányomat", hogy két év van köztünk.

2018. máj. 30. 17:32
 17/63 anonim ***** válasza:
31%
A dolgok pedig sokszor nem úgy történnek, ahogy szeretnénk. Akkor mi van?
2018. máj. 30. 17:34
 18/63 anonim ***** válasza:
100%
Neveltlányod???? A párod lánya! Ne hülyéskedj!
2018. máj. 30. 17:36
 19/63 anonim ***** válasza:
80%
Na és? Ha vele egykorú lenne a barátja, akkor is előfordulhat, hogy szakítás lesz a kapcsolat vége... Normális emberek elfogadják a barátaik kapcsolatait.
2018. máj. 30. 17:36
 20/63 A kérdező kommentje:

#19 köszönöm

Igen ha úgy vesszük az, és ő maga mondta, hogy többet kapott tőlem lelkileg 2 év alatt, mint az anyjától, aki le se szarta, meg alkoholista.

2018. máj. 30. 17:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!