Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 évesen ha már 3 férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen ha már 3 férfival lefeküdtem és 6 férfival csókolóztam az soknak számít?

Figyelt kérdés
Kettő ebből párkapcsolat, a többi futó kaland. 18-éves koromtól kezdve, tehát 2év alatt. Az egyik ebből a mostani kapcsolatom,ami már több mint egy éve tart. Ha ezt elmondanám valakinek mit mondana rá? Sok?

2018. máj. 29. 23:16
1 2
 11/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
9%
Dehogy sok. Elnézegetve a mai huszonéves felhozatalt, kivételnek számít, hogy CSAK ennyi farokkal volt dolgod.
2018. máj. 30. 00:39
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon osztom a 9-es válaszoló válaszát. Emberek, kicsit legyen felelősségérzetünk, tenyleg olvassák szerte az országban, akár fiatalok is az írásotokat. Ami ha akarod, ha nem, befolyásolja a társadalmat. Szóval gondoljátok át, érdemes-e megnyomni az entert, mielőtt leírtok valami baromságot.

Kérdező: nem sok...

2018. máj. 30. 08:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Amúgy én is meg tudom erősíteni a #9-est, 20 éves szűzként tökjó mindenhol azt olvasni, hogy ott se tartok, mint mások 15-6 évesen.:D

Ennek ellenére szerintem se különösebben sok, és nem hinném, hogy bárkinek jogában áll ítélkezni fölötted ilyesmi alapján.

2018. máj. 30. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem sok
2018. máj. 30. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
Sose érdekeljen! És ha a pasi ezen lovagol akkor dobd ki és keress értelmesebbet aki tisztel és nem használtság alapján méri az értékedet mint egy használt kabátnál!
2018. jún. 1. 00:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám soknak, de senkinek nincs köze hozzá. Mond ha egyszer megkérdeznék, hogy nem válaszolsz ilyen kérdésre és ennyi.
2018. jún. 1. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!