Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyi történt, hogy a srác kinyalt, meg ujjazott, akkor elmondhatom, hogy lefeküdtem vele? Még szűznek számítok?
Figyelt kérdés
Sajnos ez részegen egy buli után volt, én nem elégítettem ki szájjal.2018. máj. 3. 14:09
1/8 anonim válasza:
Nem ez csak petting nem szexuális aktus vagyis ha nem történt behatolás akkor nem feküdtél le vele csak pettingeltél. Azt nem tudom szűz vagy e lehet átszakította amikor ujjazott lehet nem.
2/8 anonim válasza:
mondhatod, hogy pettingeltél, hogy előjátékoztál, még a "szexeltem is" bele fér, mert a petting is valamilyen szinten szex, de attól még szűz vagy.
de legközelebb ne add magad ilyen könnyen, inkább várj egy kapcsolatra
3/8 anonim válasza:
Nem...azt mondhatod, hogy szexeltetek, mert a petting is szex. De nem " közösültél" vele, az lett volna a " lefeküdtetek"
5/8 anonim válasza:
És miért, kinek akarod elmondani?
Inkább ne dicsekedj el senkinek vele hogy részegen még szexelni se tudtatok.
6/8 anonim válasza:
Még szűz vagy.
Majd ha pömpölő kerül a puncikádba, na akkor már nem leszel!
7/8 anonim válasza:
Semmit sem számít. Volt szexuális élményed. De nem aktus.
Ha a buszon ülsz ami átrobogott Szegeden akkor voltál szegeden? Igen is meg nem is, de nem számít. Ha érdekel Szeged akkor újra elmész oda.
Túl nagy feneket kerítenek ennek a szüzesség dolognak. Amúgy meg izgi csaj lehetsz. Hová jársz buliba mostanában? :)
8/8 Mádár0218 válasza:
Igen, ha csak nem Thanosz volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!