Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha tinderen egy srác úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tinderen egy srác úgy kezdi a beszélgetést, hogy menten rákérdez, hogy mit keresek tinderen, akkor valószínűleg csak szexre hajt, ugye?

Figyelt kérdés
Nekem az a benyomásom, hogy ha egy srác már a köszönés után erre kérdez rá vagy egyből úgy indít, hogy "Szia, mi járatban?", akkor valószínűleg csak szexet akar. Nekem úgy jön le, hogy minél hamarabb meg akarja tudni, hogy kapható vagyok-e az ilyesmire, nehogy egy felesleges percet is fecséreljen rám. mMrt gondolom, ha ismerkedni akarna, akkor nem ezzel kezdene. Vagy nincs igazam? Főként férfiak véleménye érdekelne, mert lehet, hogy én vagyok az, aki teljesen rosszul látja a helyzetet. :)

2018. ápr. 30. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Ennél jobban nem tudtad volna túlgondolni? Csak érdekelte, hogy komoly kapcsolatot keresel, beszélgetőpartnert, vagy szexpartnert, ennyi.
2018. ápr. 30. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez csak annyit mutat, hogy a srac amatőr.
2018. ápr. 30. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Istenem :D

"Szia, mi járatban" csak beszélgetést akar kezdemènyezni szerencsétlen. kb a szia, mizu-val egy szint.

ha konkrétan arra kèrdezne rá, hogy te szexkapcsolatért/komoly kapcsolatért vagy-e ott, még akkor is lehet, hogy azért kérdezi, mert ő komolyat keres és nem pazarolja az időt kalandozókra.

2018. ápr. 30. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gaznak talalja a mizut, es ezert valasztotta ezt, de ezek utan mar tenyleg nem tudom mivel lehetne lanyoknal elkezdeni a komunikaciot :D lassan az is baj ha tinderen jobbra huz mert biztos toszniakar. Azert koszonni szabad? Vagy azt se nagyon?
2018. ápr. 30. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!