Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ha egy srác rátok írna Facebookon csak úgy tök ismeretlenül és ha normálisan kezdeményezné a beszélgetést, akkor szóba elegyednétek vele (persze ha csak nincs valakitek)?
Illetve srácok volt már olyan aki a fent említett módszerrel ért el valami pozitívat egy hölgynél?
Igazán hálás lennék ha valaki tudna ehhez valami tanácsot/tapasztalatot mondani.
a csajozásban ez egy külön fejezet,kifinomult játékszabályokkal és taktikával.
az a neve online game.
és igen simán lehet így csajozni,könnyebb mint élőben.
elől járóban annyi,hogy a normális kezdeményezés nem vezet sehova se.
egy jó csaj napi 15-30 átlagos normális kezdeményezést nyitást kap fészen és 10-15 alpárit.
más kell nekik.
Rám írhat, úgysem fogom megkapni, ha nem ismerősöm.
A fb-on is csak azt igazolom vissza, akit valóban ismerek. Igaz, nekem nincs 3000+ "barátom", csak 220, de ebből kb. 50-re akkor is számíthatok, ha gondban vagyok.
Ha neten akarok ismerkedni, akkor felregisztrálok társkeresőre.
Ha tényleg normális, nem csak ő hiszi, akkor igen.
Egyébként nem is emlékszem, mikor volt ilyen utoljára, talán még 15-16 éves koromban, amikor még a facebook relatíve új volt, hogy ott írogattak idegen pasik, de azok nem is voltak normális közeledések (ahogy a visszautasítást sem fogadták túl értelmesen). De azóta valahogy megcsappant az érdeklődés irántam. Szóval a második válaszolónak (legalábbis az én esetemben) baromira nincs igaza :D
Nem.
Ha nm ismerem az illetőt, nagyon ritkán nyitom meg az üzenetet. Kaptam már rendes, kedves üzeneteket, de nem szoktam rájuk válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!