Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szemében miért vonzóbb egy "őserő" jellegű nyers férfi, mint egy jóval igényesebb, sterilebb srác?
És ezekért a szuvas fogú röfögős férfiakért folyik szombatonként a piacon a harc? Odagyűlnek a nők és tépik egymást értük mint az akciós selyembugyogóért?
Hehe, kissé mintha csőlátású lennél. Vagy trollimolli.
És azt még nem figyelted meg, hogy ezek mellett a férfiak mellett milyen nő van?
Mert én úgy látom, hogy nem a természetes szőke, szerény, kedves, aki állatorvosira jár és Keats-et olvas. Vagy az mindegy, csak nő legyen?
A külsőségek mellett azért a "belső értékek" is érdeklik a kérdezőt: behatóan értesültünk pl. a kiváló emésztéséről. (Ámbár kihagytam volna szívesen, de hát mindig utólag derül ki, hol kellett volna abbahagynom az olvasást.)
Nem tudom,mit értesz mondjuk "steril"-en, meg "kifinomult"-on, de az a gyanúm, hogy elég életidegen darab lehetsz, és szinte biztos, hogy több időt töltesz a tükör előtt, mint én.
Neked lehet, hogy az én párom is ilyen "ogre" lenne. Nagy darab, vannak tömött fogai (bár az emésztése legalább jó), néha rendesen elszőrösödik az arca (amit imádok), nem nagyon öltözködik (már persze minden reggel felvesz valamit, mielőtt bárki megijedne). Ezzel együtt elképesztően intelligens, humoros, lélekben kifinomult férfi. Szerencsére távol áll tőle, hogy bármilyen szerepet éreztessen velem, egyenrangú félnek tekint, aki képes érvényesülni egyedül is az életben. És minden eddigi általam ismert pasinál figyelmesebb, szeretetteljesebb, hűségesebb.
Szóval tudhatnak ezek az ogrék is valamit, nem gondolod? :D
Fekete ember leni nagy őserő bene. Lenni nagy pénisz, szeretni fehér lányok ezé engemet, szoktak leni velem écaka, miko férjük leni műszakon benne, és imádni ezet, mondani nekeme, hogy Umbu, veled végre el élvezni nem úgy mint kis péniszű férjel akit alig érezni.
Mi ezért is jöni európa, mer itt leni nekünk sok ki éhezett szép fehér nő, kell nekünk az, nekik is kelleni mi, unni már kicsi fehér gyíkocskákat. Ők még pénzt is adnak nekünk néha meg tehetünk olyant is ő velük amit férjeknek nem engedni meg.
"Az ogre olyan, mint a hagyma. Rétegei vannak."
Lehet, belül kifinomult.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!