Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szemében miért vonzóbb egy "őserő" jellegű nyers férfi, mint egy jóval igényesebb, sterilebb srác?
Azért csak van egy egészséges átmenet az ősbunkó, szőrős, zsíros atlétás, dürhő kocsmakirályok és az általad írd díszbuznyákok között...
Fogalmam sincs, nekem eddig minden pasim meg tudta mosni a s-ggét sz-rás után, mosókendőt is használtak fürdés közben, és volt olyan is, aki balzsamozta a szakállát, szóval can't relate.
Amúgy az ápoltság nem jár mindig együtt a szerintem általad is felmutatott tutyimutyi és baromi unalmas hozzáállással.
Ja'mehhá' a menő a hipszter csóka, aki balzsaamozza a szakállát ami menő, mert nem mainstream. Je há, je!
Örülők, hogy jó az emèsztèsed...
A nők általában FÉRFIT keresnek maguk mellé ès abból amit felvázoltál magadról nekem az derült ki, hogy egy 50 kilós, ecsethajú kis b..zi vagy és nem férfi.
N.
Ja, mert a szőrős, kopasz-de-maradék-haját-előrefésülő, dagadt, zsíros atlétatrikós, fingós, hagymaszagű, focit üvöltve néző "zasszony hozzad mán be a Kőbányaimat, mer' olyat lekenek csakúgy recseg" csávók tényleg férfiasabbak...
Ugyanolyan rossz az is, mint az ecsthajak, csak a másik oldalra...
Kijön a végére, hogy a vizilabda-válogatotton és pár színészen kívül minden csávó hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!