Egy önmagát istennek gondoló, már-már betegesen egoista, nagyképű, mindenkit lenéző, beképzelt, nyers férfi hogyhogy mégis sikeres a nőknél?
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 14:19
1/11 anonim válasza:
Siker = meg tud dugni üresfejű libákat?
2/11 anonim válasza:
Lehet van benne valami sármosság, vagy nem unalmas.. szórakoztató. Én is birom az ilyen bunkó pasikat.
4/11 anonim válasza:
az ilyenek rövid távon sikeresek, és azért mert ha egy nagyképű, lenéző pasasnak kell egy, nő akkor az a nő különlegesnek, megtiszteltetnek érzi magát. A fő indok viszont,h aki ilyen jellemű általában k**rva jól nézz ki.
De ismétlem az ilyen pasik nem kapcsolatra kellenek a nekünk. Csak "szórakozásra" :D
5/11 Zsebvirág válasza:
Nézd meg Berkit és rájössz...
6/11 anonim válasza:
A nőknek ez jön be, be kellene végre látni (persze azért vannak kivételek)
7/11 anonim válasza:
Vannak, akik értenek a nők nyelvén, tehát meg tudják őket hódítani, vannak, akik nem. Előbbiek között vannak az általad leírtak is, de vannak, akik alapból érzelmesek "normálisak". Nagyon sokat számít, főleg a kapcsolat elején, hogy tudod előadni magad akár férfi vagy, akár nő. Sajnos ez van.
8/11 anonim válasza:
Dominans,gondolom jól is néz ki.
9/11 anonim válasza:
Nem tudom, engem valahogy vonz, ha egy férfi kissé beképzelt, bár az, amit te leírtál, már kissé túlzás. Az nem tetszik, h ha mindenkit lenéz, és az, h nyers... nos, én nem szeretem az érzelgést. Szóval az is jó pont, már ha azt se viszi túlzásba. Persze, mindez csak akkor tetszik, ha külsőre is az esetem a srác. Most nem úgy értem, h feltétlen nagyon helyes, hanem úgy, ahogy mondtam. Az esetem.
10/11 anonim válasza:
Ez a kombináció tökéletes a fiatal nők számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!