Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egoista csajfaló srácra milyen hatással van, ha elmondom őszintén neki, hogy egy nagyképű divatmajomnak tartom? 20/L
Figyelt kérdés
Rosszul esik neki, utálni fog, vagy csak azért is egyre inkább meg akar szerezni?2013. jún. 7. 22:47
1/12 anonim válasza:
Kiröhög és keres mást, akit könnyen megdughat.
2/12 anonim válasza:
szerintem leszarja
felesleges ilyenre időt és energiát pazarolni, szerintem ne foglalkozz vele
4/12 anonim válasza:
Lepereg róla mint az a bizonyos borsó a falról!
5/12 anonim válasza:
Szerintem semmilyen hatás nem lesz
6/12 The Other válasza:
Mondom én, hogy elég egy beképzelt k*rvapecérnek lenni és máris tapadni fognak a csajok :)
Amúgy bóknak fogja venni (komolyan), de úgy van vele, hogy ha már ennyire érdekel téged, akkor majd rámászol, ha akarsz valamit. És így is lesz!
25F
7/12 anonim válasza:
Azt hiszi ez az új trükk,hogy meg akarod hódítani.
Én már ezt az utat párszor megjártam és ezt hiszik.
Nagy nehezen ha ne köszönök nekik,és fintorgok a hányingertől ha szembetalálkozom velük véletlenül a környéken,akkor felfogják idővel,hogy vazze tényleg nem jönnek be.
8/12 anonim válasza:
meg fog dugni, de szerintem a kérdező is akarja
9/12 Pretty_Fighter válasza:
Nem fogja érdekelni a véleményed...:D
10/12 anonim válasza:
Abba biztos lehetsz, hogy egy picit sem hatja meg, sőőt, erre gerjednek..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!