Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-17 éves csajoknak miért a nagyképü, egoista, bunkó fiúk jönnek be főleg?
Igazat adok az előttem szólónak!
Szerencse,hogy még léteznek olyanok akiknek egyáltalán nem ilyenek az ,,ideálok''.Én ki nem állhatom az ilyen pasikat.
Az ilyen fiúk amúgy a legnagyobb senkik!Csak a szájuk nagy,és amikor baj van,ők azok akik elsőnek távoznak..
Abszolút semmi önérzet,sem önkritika.Ráadásul a fele halál ronda.
És a legtöbb csaj meg csak a pénztárcájuk miatt ,,szereti'' őket.Ennyit erről.
A nagyképű, egoista, bunkó fiúk általában magabiztosan viselkednek (még ha ez csupán álca is).
A talpraesettség meg férfias. Ez jön be a lányoknak.
Ha valaki képes a másikkal elhitetni, hogy érdekes, értékes, annak már félig nyert ügye van.
Szerintem ezért.
nekem egyáltalán nem jönnek be a nagyképű bunkó fiúk..
ha látom rajt h az a "menő vagyok" akkor már rá sem nézek
nekem a teljesen átlagos fiúk jönnek be akik nem mutatják ki h azt gondolják magukról hogy "nahát én nagyon jó pasi vagyok"
15/L :)
Nekem se jönnek be egyáltalán...sokkal inkább az aranyos,vicces,félénkebb fiúk.De amúgy szerintem azért jönnek be nekik mert mostanában ez lett a "divat",meg egyszerűen csak éretlenek még és csak arra mennek hogy minnél jobban nézzen ki a srác.Mer minnél helyesebb annál bunkóbb.PERSZE VANNAK KIVÉTELEK!!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!