Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen flegmák, bunkók, lenézőek a kedves debreceni lányok (tisztelet a kivételnek)?
helyes pasikkal nem vagyok ilyen...
loser
20L
ez nem városfüggő
országos szinten előfordulnak...sőőőt :D
ez csak ebbe az országba divat a lányoknál:D
komolyan ajánlom mindenkinek hogy menjen el külföldre... meg fog lepődni hogy ott a lányok hozzáállása mennyivel másabb és jobb ezekben a témákban, valamint nincsenek el szállva maguktól.
Elsőnél a pont :D
20/L (Debrecen)
ne szégyenítsd már itt a debrecenieket! nekem sincs csajom, mégsem sírok. jegyezd meg jól: kétféle ember van:jó és rossz. nincs ilyen, hogy "a debreceni lányok" meg ki tudja még mi...áá. elmebeteg.
amúgy meg mit foglalkozol a flegma lányokkal? már 300 méterről látni kéne 1 emberen, hogy érdemes-e akár 1 szót is szentelni rá, vagy nem.
Inkább nem égetném őket, de szerintem más is tapasztalja, az meg nem mentség, hogy csak a jóképű, helyes pasikkal rendesek. Milyen lány már az ilyen?!
Amúgy meg nem egy lánynak bejöttem már, most akkor mi van?! Lehet neki nem vagyok jóképű, helyes, de másnak meg igen. A szépség relatív, de engem az az embertel viselkedésmód, stílus háborít fel, amit ezek a lányok tanusítaanak!
VAnnak rendesek, azokkal semmi gond, de sokkal több a rossz jellemű, hiába szépek, azzal semmit sem érnek nálam!
Ha egy fiú alázna meg egy lányt pusztán azért, mert az be mert próbálkozni nála és nem az esete, akkor megnézném hány lány nem bőgné el magát.
Azon meg sosem gondolkoztál, kedves kérdező, hogy azért ilyenek mert a fiúk sem különbek? Jó lehet te aranyos vagy mégis rajtad csapódik le ez mondjuk tényleg rossz.
De gondolj bele milyenek a fiúk. Pl megy az utcán egy picit ducibb csaj és a sirály verdából kikiált az izomagy hogy fuu tehén. Ez milyen már. Vagy odakiált egy csinos lánynak h dugunk??
tudod hogy szól a mondás.."nem voltam én ilyen, ti tettetek ilyenné"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!