Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen flegmák, bunkók,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen flegmák, bunkók, lenézőek a kedves debreceni lányok (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, ha találtam is szép és egyben normális lányt az már tuti foglalt volt, mintha csak azok a bunkó, utálatos kis beképzelt lányok lennének már szabadlábon, akiket senki sem bír elviselni, én meg folyton ilyeneket fogok ki mostanság, valahogy már a nézésétől is rosszul lettem és magamtól leléptem, mielőtt még elkezdene hisztizni, hogy kopjak már le.

2012. júl. 27. 15:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ma 21:25

Na, ja és pont az ilyen beszólogatós bunkók viszik a legszebb nőket, szóval ez kell a lányoknak is, már ne haragudjatok meg. De tényleg én is bunkóvá kéne, hogy válljak, akkor talán másképp lenne minden és végre lenne barátnőm. Tényleg az lesz a vége, hogy én is átalakulok ilyen állattá, mert látom másképp nem megy ez, sajnos.

2012. júl. 27. 21:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Azért, mert általában (ezt a szót különösen fontos hangsúlyozni) a beképzelt, nagypofájú srácok mennek oda a nőkhöz, így ők idővel mindenkiről, aki eléjük áll, alapból azt feltételezik, hogy ebbe a kategóriába esik és így alapból úgy kezelik, tehát elküldik, jobbik esetben szépen, rosszabb esetben úgy, ahogy te is írtad. Meggyőzni őket arról, hogy te nem vagy olyan, mint a fenti kategória nem könnyű és a rád áldozott idő rövidsége miatt különösen nehéz is :D

És ez nem helyesség kérdése, én nem tartom magam csúnya pasinak, mégis velem is néha ilyenek (vagy ezek szerint mégis ronda vagyok) :D

23/F/Debrecen

2012. júl. 27. 23:15
 13/21 A kérdező kommentje:

ma 23:15

Á, ez érdekes, akkor már értem miért vagyok sikersebb a lányoknál online, mint élőben. Bár volt egy lány, aki megdícsért, amiért volt bátorságom leszólítani, kiemelte, hogy manapság nem merik leszólítani őt a fiúk. Bár gyönyörű és rendes lány volt 10/10-es nálam, szóval ezen már nem is csodálkozom, hogy foglalt volt.

2012. júl. 27. 23:49
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező a bunkók sem azért sikeresek mert bunkók hanem mert van pénzük, kocsijuk/motorjuk.

bár manapság tényleg az ilyenek jönnek be a csajoknak, de hidd el a lányok sem hülyék. Ha nincs mögötte semmi, akkor kicsit elszórakoznak vele aztán puszi-pá ..de 1 éjszakás kalandokban evidens hogy a tahók sikeresebbek.

A Debreceni lányok közül sem mind olyan..mondjuk nem a White Angelben meg a különböző elit szórakozóhelyeken kell keresgélni, mert ott, ha találsz is de nem sokat.

2012. júl. 28. 10:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez nem debreceni hanem általánosságban véve magyar probléma! Tényleg igaz amit az eggyik kedves kommentelő ír. A magyar lányok nagy része ribi és buta mint a föld. Ha nem vagy felfújt izomgyerek, bunkó keményfiu vagy apucid vagy anyucid nem egy többmillás vállalkozást vezet akkor átnéznek rajtad. Van egy szűk kivétel, érdemes őket főleg a bölcsészkaron keresgélni.

Nyugaton tényleg sokkal intelligensebbek, kedvesebbek a lányok és sokkal inkább azt nézik hogy emberileg mennyire vagy értékes mint az anyagiakat.

2012. júl. 28. 19:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Mert minden nő tudat alatt látja mennyire férfi a férfi. Nem is kell bemutatnod magad, mert ha látja hogy bunyótól félős vagy már koptat is lefele.

A tudsz verekedni akkor már nem is számítanak az anyagiak. Meglepő de sajnos a nők ezt megérzik. És hiába mondod magad többnek.

2012. júl. 29. 09:30
 17/21 anonim ***** válasza:
A fenét számít minden lámynak mennyire vagy bunyós gyerek! Lehet a sok buta ribi ennyit néz, mert ennyi jut el a silány agyáig, de egy kicsit is értelmesebb lánynak (amiből Magyarországon sajnos kevés van) sokkal inkább számítanak az emberi értékek, az értelem, tanultság, megszólalás, stílus, egyéniség, stb. Hidd el, hogy lehet itt egy izmom agy menő gyerek, de ha ki megy mondjuk Svédországba, a nők nagy részének a szemében csak egy rossz buta paraszt.
2012. júl. 29. 12:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez körülbelül olyan dolog, hogy egy értelmes felnőtt férfi, lehet az utcán megbámul, egy nagymellü, jóseggü, hosszúcombú nőt és el is fantáziálgat róla, esetleg rá hajt, egyszer-kétszer jól meghúzza, de ha van egy kis esze a férfinak és látja rajta hogy egy logikai játékban egy kölyök csimpánz megverni akkor eszébe nem jutna feleségül venni és inkább választ egy szerényebb külsejü vagy kevésbé szexis, de komoly és értelmes, tisztességes nőt.

Mindannyian emberek vagyunk, így ugyanez van a nőknél is. Lehet néha elkáráztatja őket a feszes izom, mint minkez a nagy keblek, de az értlemesebb, emberibb nőknél ez századrangú dolog és a leginkább olyan értékek fontosak számukra amik emberré emelnek minket. Azokkal a buta p*csákkal meg nem kell foglalkozni, akik a hozzájuk hasonló értelmi szinten lévő, bunkó majmokra buknak.

2012. júl. 29. 13:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Hihetetlen hogy megint a férfiakat veszitek elő.Igen,biztos a férfiak tehetnek arról hogy ilyen bunkó köcsögök a magyar nők.Amúgy ne aggódj,Pesten és itt Érden is rengeteg kur.va van,meg hát szinte egész Magyarországon.
2012. júl. 31. 21:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Küldjél màr nekem egy képet privibe.Majd én megàllapítom hogy mi a problem.Tudod egy kép sokmindent elàrul.
2012. aug. 1. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!