Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok nagy resze miert szereti meg mindig a rozsaszin polos cicafiukat? Tisztelet a nagyon kicsi kivetelnek.
fogalmam sincs, nekem inkább azok az emberek a nyerők, akikről azt írod, hogy lenézik őket.. (és ez nem csak duma)
L/15
hehe, pont a tegnap nevettünk ki egy pasit, mert nem csak rózsaszín volt a pólója, de a halásznadrágja még rózsaszínebb volt :D kicsit volt csak vicces.
egyébként nagyon ritka az, amikor jól áll egy pasinak. nézd csak, ő épp olyan:
Talán mert nem az a nagyon rózsaszín... á, szóval inkább hanyagolnám a pasikon a rózsaszínt és a lilát...
Hát nekem világ életemben nevetőgörcsöm lett az ilyenektől. Én a férfias pasikra bukom :D
22/N
Nekem nem az ilyenek tetszenek de nagyjából értem miért az ilyen srácok jönnek be a lányoknak.Az oka az hogy a nőknek inkább lelki társ kell aki romantikus , kedves úgymond nyálas és hozzá tud szólni a sminkeléshez.
Nekem is a finom vonalú , szép arcú , kölyökképű srácok tetszenek.Én szőrtelenség párti vagyok de a szőrtelen férfi kezet és lábat nagyon undorítónak találom , ha sportoló az illető akkor oké de egyébként nem.Szeretem ha egy férfi ápolt igényes de ne sminkeljen , meg ne hordjon rózsaszín holmikat.
Nekem is a lányos férfiak tetszenek de nem ezek a PÁWÁK vagy micsodák.
Attól leszek igényes hogy fürdök, fogat mosok, mosok és takarítok magam körül. Aki szerint a mellkasszőr egy FÉRFIN igénytelenség, annak már sikeresen kimosta az agyát a XXI. század.
34 ffi
6.
Teljesen igazat adok neked. Én úgy vagyok vele h ha nem szőrös az sem baj, de ha az akkor le ne borotválja. Én azzal együtt szeretem az meg h leborotválja sztem kicsit bu.zis. (elnézést minden melegtől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!