Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar, ha egy srác a buszon/metrón mellétek ül és beszélgetést kezdeményez veletek?
Szerintem mindenkit zavar, ha egy vadidegen csak úgy melléül és leszólítja. Ahhoz szerintem kell valami egyedi szituáció mint induló téma, hogy ez működjön.
Engem is zavarna kivéve akkor, ha nekem tetsző lányról van szó aki mondjuk egy éjszakai járaton vagy késő este metrón mellém ül és nyíltan kimondja, hogy "szia, fáradtnak tűnsz, mit szólnál egy kávéhoz a lakásomom?" Ebbe belemennék mert izgalmas lenne pláne akkor, ha egymás nevét sem tudnánk utána sem semmit.
De, ha szimplán úgy ülne oda, hogy ő most ismerkedni akar velem és mindenféle baromságot kérdezne, hogy mi a kedvenc színem meg mi volt a jelem az oviban meg, hogy ő innen oda megy, stb hát kb. lexarnám. Ühümgetnék erősen majd leszállnék.
Buliból estefelé megeshet. Egy meleg kollégámmal már megtörtént csak a csaj, nagy bánatára el lett hajtva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!