Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar, ha nem tökéletes a srác fogsora?
Attól függ.
Volt olyan párom, akinek olyan szinte sz...r állapotban voltak a fogai, hogy kilátszott a foghúsa.
Sokszor nem mosott fogat és beleragadt az étel.
Gusztustalan volt.
Ha kicsit összevissza állnak, vagy bulldogharapása van, az még rendben.
Az összkép után a kezet feneket és a szájat-fogait nézem meg egy férfinek először..
De nem azt várom,mhogy szabályos egyenes fogai legyenek, vagy hófehér ami vakít, hisz ezek nem mindig adatnak meg.. De ne legyen hiányos (elöl) ne legyenek szuvasak.. Egy oylan szájat nem csőkolnék meg, plusz büdi is..
Tehát legyen ápolt...
Engem zavarna. Bár kicsit ellentmondásos, hiszen a férjemnek sem túl szépek, de nála tudom, hogy genetika. Hiába jár fogorvoshoz rendszeresen, veszünk fogkefét márkásat, szájápolási termékeket és drága fogkrémeket, nem használ sajnos, és nálam sem. Ápoljuk őket, de nem tudom, mit tudnánk ennél többet tenni.
De ha egy pasinál nagyon látszik, hogy nem ápolja, pl. huszonévesen már szó szerint feketék vagy nincs, az szerintem gáz... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!