Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar, ha egy srác a buszon/metrón mellétek ül és beszélgetést kezdeményez veletek?

Figyelt kérdés
2017. szept. 11. 23:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én reggel, amikro metrózok, akkor kb 20-an vannak az arcomban, szóval igen, ilyen helyzetben zavarna, ha valaki kezdeményezni próbálna :D ha nincsenek sokan, akkor jobban viselném, de nem a metró a legjobb helyszín sezrintem az ismerkedésre.
2017. szept. 12. 19:20
 22/31 anonim ***** válasza:
27%
Na az összes, aki azt írta, hogy ha nem helyes, akkor zavarná őket kapta a mínuszt, csak azért ,mert igen tudnak egyes kérdéseknél pofázni a nők, hogy az önbizalom számít inkább, meg a magabiztos fellépés, aztán egy ilyen kérdésnél kiderül, hogy amit összehordanak az csak üres mellébeszélés. Meg eleve, hol lehet veletek ismerkedni? Már aki akar, mert sokszor a neten se ismerkedtek, se utcán, se tömegközlekedésen , se sehol. Mondjuk én ezek után a sorozatos semmi jellem képmutató stílus után egyik nővel sem akarok ismerkedni. Hányinger keltő haszonleső féreg mind.
2017. szept. 13. 19:42
 23/31 anonim ***** válasza:
56%

A nagy mínuszolással csak azt éred el, hogy még az a pár lány, aki megpróbált őszinte lenni ezek után majd ők is azt mondják, amit hallani akarsz.

El kell fogadni, hogy az igazság fáj.

2017. szept. 13. 20:03
 24/31 anonim ***** válasza:
33%
Akkor meg írják minden kérdésnél őszintén, hogy csak a jóképűeknek van náluk esélye, ne hazudozzanak össze-vissza, senki nem kíváncsi a szar vigasztaló szövegre, ha semmi valós alapja, igazság tartalma nincs. Én mindig is az őszinteséget szerettem magammal szemben, ha jó vagyok mondják meg, ha szar vagyok, azt is. Mit kell itt fényezni a dolgokat, én kerek-perec megmondom, hogy nekem a kövér nők nem jönnek be, haverkodni haverkodok velük, de többet nem tudnék érezni irántuk. Tessék én nem beszélek mellé, hogy humor, határozottság, meg ez meg az számít...
2017. szept. 13. 20:08
 25/31 anonim ***** válasza:
Akkor osszál piros kezet azoknak, akik szerinted kamuznak.
2017. szept. 13. 20:42
 26/31 anonim ***** válasza:
6%
Minden nő kamuzik, aki azt írja, hogy a humor, magabiztosság fontosabb, mint a külső. Mindegyiket pontozzam le egyesével? Annyi fáradtságot sem érnek.
2017. szept. 13. 20:45
 27/31 anonim ***** válasza:

Ha te leírod, hogy te undorodsz a dagadt nőktől, xy túlsúlyos hölgynek meg van párja.... Akkor te hazudsz, mert én azt látom hogy igenis a duci csajok kellenek a pasiknak, te meg kamuzol...?

Nézd, nekem van egy véleményem, az ami, és közöm nincs hozzá, hogy más lány szereti-e ha leszólítják, vagy csak akkor ha jóképű, stb.

Könnyű úgy savazni valakit, hogy rásütöd hogy hazudik, mert más ember mást csinál :D

2017. szept. 14. 09:04
 28/31 anonim ***** válasza:
53%
Igen, mert ezek általában nem normális srácok, hanem full részegen rám nyomulnak. Persze, hogy zavar. :D
2017. szept. 20. 13:48
 29/31 anonim ***** válasza:
11%

28 igen, aki egy fáradt nap után meg szeretne ismerni a buszon, az biztos full részeg :D

Kíváncsi vagyok, hol lehet veled ismerkedni

2017. szept. 20. 23:03
 30/31 anonim ***** válasza:
81%

Szemellenzővel jársz, vagy mi? Rohadt sok a drogos, részeg ember a nap bármely szakában. Engem is csak ilyenek szoktak leszólítani, élből elküldök mindenkit. (A párom meg baráti körben ismert meg, nem részegen.)

2017. szept. 21. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!