Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a főnökömmel és most már a munkatársaim is észrevették h máshogy viselkedik velem. A barátom huga is a munkatársam félek h rájön és elmondja neki. Mit csináljak? 25N
Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 18:56
1/21 anonim válasza:
Húha.... Nincs tippem. Nem írigyelek!
2/21 anonim válasza:
Legyen már annyi becsület benned, hogy elmondod szegény barátodnak.
3/21 anonim válasza:
Bizony néha felelősséget kell vállalni a tetteidért...
4/21 anonim válasza:
Olyan 5-10 év múlva hibáztasd a férfiakat, hogy semelyik sem akar elköteleződni, és nem lehet őket komolyan venni. :D
5/21 anonim válasza:
Nyugi nem lesz gáz
Jol tetted
Ha nem teszed meg később bánnád
Én is igy tettem volna
6/21 anonim válasza:
Megvárod míg felmond a csaj addig meg rettegsz. Vagy el is mondhatod.
7/21 anonim válasza:
Bárcsak az ilyen nők automatikusan elkülönülnének a társadalomtól...
8/21 anonim válasza:
Szánalmas vagy s remélem a barátod kidob.
9/21 anonim válasza:
Tagadj körmödszakadtáig.
Ha szeret a baratod akkor ugyis neked fog hinni. Még egy darabig
10/21 anonim válasza:
Nahát,micsoda problem...
Kár,hogy nem gondolkodtál előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!