Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen ha már 3 férfival lefeküdtem és 6 férfival csókolóztam az soknak számít?
Figyelt kérdés
Kettő ebből párkapcsolat, a többi futó kaland. 18-éves koromtól kezdve, tehát 2év alatt. Az egyik ebből a mostani kapcsolatom,ami már több mint egy éve tart. Ha ezt elmondanám valakinek mit mondana rá? Sok?2018. máj. 29. 23:16
2/16 anonim válasza:
Amíg így, darabra el tudsz velük számolni, addig oké... :D
7/16 anonim válasza:
Ha a mostani párod az "utolsó", akkor nem sok. A csókolózás meg nem nagyon számít. Viszont sose tagadd le, max az ismerkedési fázis elején, de utána hamar mondd el az igazat, akármekkora is a szám. Rövid távon rossz ötletnek tűnhet, de hosszú távon nagyon fontos (főleg neked), hogy tudja a férjed, hogy kikkel voltál őelőtte.
8/16 anonim válasza:
Egy atlag 16 eves tud hasonlo szamokkal dobalozni szval nemsok
9/16 anonim válasza:
Ja, nem sok, de azért ne beszélj róla. Persze, ti is aztán tudjátok, mi az az ellentmondás. Te meg addig oszd a bölcsességet az átlag 16 évesről, amíg nem olvassa egy "átlag" 16 éves és fel nem teszi itt a kérdését, hogy "baj-e, hogy szűz vagyok". Ezért lenne jó gondolkodni, mielőtt írsz valamit, mert miattad is tartunk ott, hogy az a szerencsétlen 16 éves vagy akár 20 éves magában kezdi keresni a hibát, pedig nincs.
10/16 anonim válasza:
Kit érdekel? Mármint komolyan. Ha soknak érzed, sok, ha nem, akkor nem. Ugyanaz, mint a kajálás: nem érdekel senkit, mit eszel. Magadért eszel, nem azért, hogy másoknak elmondhasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!