Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem vele és azóta nem keres, hívjam fel én?
Figyelt kérdés
Van egy ferfi, az éjszakai buszon adta át a helyét mert látta hogy fáradt vagyok így beszélgettünk is majd haza kísért és randira hívott.Mivel nincs senkim és szimpi volt igent mondtam és rá két hétre itt aludt és szexeltünk is de azóta nem keres? Hivjam fel én hogy elfelejtett vagy ennyit akart szerintetek?2018. ápr. 24. 02:26
1/10 anonim válasza:
Csak dugni akart. Ennyi.
Biztos kellett neki az új punci,amit meg is kapott.
A legtöbb fèrfinak kell az új pna,de utàna mègis visszanegy a règihez.
3/10 anonim válasza:
Csak szexre ment...felejtsd el :)
5/10 anonim válasza:
Szerinted, aki lefekszik Veled, utána meg hallgat, mint az a bizonyos a fűben, az akar többet? Na ugye, hogy nem...
6/10 anonim válasza:
Biztosan meg akarja kérni a kezed de nem tudja, hogyan mondja el. Más magyarázat nincs arra, hogy azóta nem hívott.
8/10 anonim válasza:
Felpróbált nem voltál nagy durranás. Egyszeri ürítés áldozata lettél.
10/10 anonim válasza:
Csak szexelni akart, esetleg közben más csaj is volt neki.
Ha csak szexelni akarsz még vele, keresheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!