Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a legjobb barátommal és most úgy gondolom nem kellet volna?
Egyetértek, befellegzett. De miért gondolod, hogy nem kellett volna? Mert nem vagy bele szerelmes, csak "kéznél volt"?
Biztosan tudom, hogy férfi és nő között nincs őszinte barátság. Valamelyiknél kisvártatva átmegy vágyakozásba, szerelembe. Gyanús nekem, hogy a te barátodnak igaza van, amikor azt mondja, nem változtat semmin, hogy szeretkeztek: ő eddig is szerelmes volt beléd, ezután is az maradt.
Nagy baj ez neked?
Késő bánat. utólag okosabb az ember.
legalább megtanultad hogy fiú-lány barátság nics csak addig tart amíg nem fektettnek meg. Mostmár egy vagányhkodó téma leszel a pasinak.. haha megdugtam Lújzát. ha meg szar volt akkor még azt is letagadja h valaha haverságban voltatok :D Naív vagy. kicsit nyíljon ki a szemed mielött szétrakod a lábad. szánalmas most itt vergődsz h jajj nem kellett volna.. Gondolkodni kellett volna
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!