Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, vékony testalkatú és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, vékony testalkatú és kis mellű lányokról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Vonzóak tudnak lenni? Ha nem, akkor miért nem?
2018. máj. 21. 16:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Higgyétek el egyáltalán nem vonzó a vékony no kis mellel

Tudom mert enis ilyen vagyok és sjanos napi szinten el kell viselnem a testem undorito látványát

Melltartót csak azért hordok hogy ne rohogjenek ki a ferfiak hogy ketto db cseresznye méretű mellek rohangalok ami feláll

Gyerek osztályról kell vennem nő létemre magamra melltartót ez nagyon gaz

Seggem is alig van

2018. máj. 22. 11:53
 32/34 A kérdező kommentje:

Gyerekosztályról melltartót?

Én 75A-s melltartót hordok, de azt nem a gyerekosztályon veszem, és igaz, hogy nincs akkora fenekem mint Kim Kardashiannak, de nincs deszka alakom...

2018. máj. 22. 20:07
 33/34 anonim ***** válasza:
61%

"Higgyétek el egyáltalán nem vonzó a vékony no kis mellel"

Esetleg átküldöm valamelyik ilyen alkatú exbarátnőm telefonszámát, kérdezd meg tőlük, hogy lehetnek e vonzóak (mikor szakítottunk, akkor nem sokáig voltak egyedül).

Én nem szeretem az elhízást, a vékony, sportos testalkat a gyengém. Ilyen alkatú nők meg 99%-ban nem túl nagy mellekkel vannak megáldva (leszámítva a szilikont, de az nem jön be).

Nekem ez vonzóbb, szexibb, mint a nagy mellek.

Persze nem állítom, hogy nincs olyan haverom, aki szerint a C kosár is kicsi, de a helyzet egyszerű. Találd meg azt a férfit, aki téged tart vonzónak, tapasztalatból mondom, hogy nem vagyok egyedül

2018. máj. 22. 21:38
 34/34 anonim ***** válasza:

Igen, határozottan tudnak. Mondhatni ideál. De a teltebbekről ugyanezt már kevésbé tudnám elmondani. Egyébként lehet itt bizonygatni, hogy nincs igazam, attól még véleményem nem fog változni: szerintem Kim Kardashianféle alak gusztustalan. Ha meztelenül állna előttem se mozgatna meg bennem semmit.

Ez saját vélemény, ahogy mindenki másé is. Akinek nem jön be alapból a vékony alak, azzal nincs mit tenni, el kell fogadni. Ha pedig csak úgy szóvá is teszi nemtetszését sértően... azzal csak magát minősíti. Mindenkinek megfelelni úgy sem lehet

2018. máj. 27. 01:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!