Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vékony testalkatú és kis mellű lányokról mi a véleményetek?
Higgyétek el egyáltalán nem vonzó a vékony no kis mellel
Tudom mert enis ilyen vagyok és sjanos napi szinten el kell viselnem a testem undorito látványát
Melltartót csak azért hordok hogy ne rohogjenek ki a ferfiak hogy ketto db cseresznye méretű mellek rohangalok ami feláll
Gyerek osztályról kell vennem nő létemre magamra melltartót ez nagyon gaz
Seggem is alig van
Gyerekosztályról melltartót?
Én 75A-s melltartót hordok, de azt nem a gyerekosztályon veszem, és igaz, hogy nincs akkora fenekem mint Kim Kardashiannak, de nincs deszka alakom...
"Higgyétek el egyáltalán nem vonzó a vékony no kis mellel"
Esetleg átküldöm valamelyik ilyen alkatú exbarátnőm telefonszámát, kérdezd meg tőlük, hogy lehetnek e vonzóak (mikor szakítottunk, akkor nem sokáig voltak egyedül).
Én nem szeretem az elhízást, a vékony, sportos testalkat a gyengém. Ilyen alkatú nők meg 99%-ban nem túl nagy mellekkel vannak megáldva (leszámítva a szilikont, de az nem jön be).
Nekem ez vonzóbb, szexibb, mint a nagy mellek.
Persze nem állítom, hogy nincs olyan haverom, aki szerint a C kosár is kicsi, de a helyzet egyszerű. Találd meg azt a férfit, aki téged tart vonzónak, tapasztalatból mondom, hogy nem vagyok egyedül
Igen, határozottan tudnak. Mondhatni ideál. De a teltebbekről ugyanezt már kevésbé tudnám elmondani. Egyébként lehet itt bizonygatni, hogy nincs igazam, attól még véleményem nem fog változni: szerintem Kim Kardashianféle alak gusztustalan. Ha meztelenül állna előttem se mozgatna meg bennem semmit.
Ez saját vélemény, ahogy mindenki másé is. Akinek nem jön be alapból a vékony alak, azzal nincs mit tenni, el kell fogadni. Ha pedig csak úgy szóvá is teszi nemtetszését sértően... azzal csak magát minősíti. Mindenkinek megfelelni úgy sem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!