Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vékony testalkatú és kis mellű lányokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Vonzóak tudnak lenni? Ha nem, akkor miért nem?2018. máj. 21. 16:45
21/34 anonim válasza:
Pont ilyenek az ideáljaim! Megismerkedhetünk? Beszélgethetünk? Privi? Képcsere?
23/34 anonim válasza:
Vékony testalkató nőt KERESEK! Minél vékonyabb, annál jobb. Nem probléma, ha kilógnak a csípőcsontjai vagy akár a bordái. Imádom ezt a típust! A mell és fenékméreted se érdekel.
Ha egy ilyen vékony lány olvassa ezt a hozzászólást, kérem, ne legyen kisebbségi komplexusa, írjon nekem privátot, elég csak egy nyulfarknyi. Nagyon szeretnék megismerkedni egy ilyen lánnyal. Nem érdekel, ha te magadat csúnyának tartod, segítek neked, hogy pár héten belül istennőnek érezd magad.
Azt hiszem ezzel válaszoltam az eredeti kérdésre.
24/34 anonim válasza:
Csatlakozok a 23. hozzászólóhoz. 21. voltam!
26/34 anonim válasza:
Ha nem túl magas, akkor nagyon bejön.
27/34 anonim válasza:
170cm az nagyon magasnak számít?
29/34 anonim válasza:
Számomra vonzó nagyon. Talán azért is, mert még nem volt dolgom nagyon vékony nővel.
39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!