Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, vékony testalkatú és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, vékony testalkatú és kis mellű lányokról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Vonzóak tudnak lenni? Ha nem, akkor miért nem?
2018. máj. 21. 16:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%
A legjobbak
2018. máj. 21. 17:03
 12/34 anonim ***** válasza:
80%
Nekem semmi bajom nincs az ilyen alkatú lányokkal főleg ha nőiesek és ők is elfogadják a testalkatukat, na akkor lesznek csak igazán szexik
2018. máj. 21. 17:07
 13/34 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos én is nagyon vékony vagyok kicsi mellel

Utalom a testem nem érzem magam nőnek ebben a világban pláne azért mert a ferfiak nagy mellu szép nőket szeretik

Rosszul vagyok a saját testemtol ha meglátom magam a tükörben hányni tudnék

Épp hogy van egy kis mell , kis segg, lapos has.... fujjj gusztustalan vagyok

Örülnek neki ha természetes nagy mellem lenne nagy fenékkel vékony derékkal ami kb a ferfiak többségének nagy alma

Sajnos a szám is vékony nem telt ajkak a ferfiak abból is a telet ajkakat jobban szeretik

Rossz világban születtem... sjanos

Ezek miatt nem tudom nőnek érezni magam

2018. máj. 21. 17:08
 14/34 anonim ***** válasza:
69%
Akkor igen ha formás arányos . Nem az ideálom de láttam már párat ami meghökkentett annyira renden voltak . Talán 170 cm ha voltak de a lábuk guszta hosszú volt messziről 180nak kinéztek , kemény kerek hátsó hetyke alma cickók duzzadt bimbókkal ...
2018. máj. 21. 17:15
 15/34 anonim ***** válasza:
72%
Ismertem már ilyet! Szexszi volt, nőies és kívánatos a vékonysága ellenére! Bármennyire is hihetetlen! f.
2018. máj. 21. 17:19
 16/34 anonim ***** válasza:
84%
Én szomorúan hallom hogy sok vékony és kismellű lány az adottságai miatt szomorkodik és utálja a testét!!! Legyen szó bármilyen kapcsolatról nekem sosem ez számít és szerintem a a normálisabb pasiknak sem.
2018. máj. 21. 17:23
 17/34 anonim ***** válasza:
56%

#13-asra "nem érzem magam nőnek ebben a világban pláne azért mert a ferfiak nagy mellu szép nőket szeretik"

Azért a dolog másik oldalát se felejtsük már el, ha általánosítunk. A nők épp úgy a "szép", magas férfiakat keresik. Férfiszemmel pedig szintén ott van a pénisz méretének kérdése "ebben a világban", mert tény, hogy mindenhol a nagymellű, modell alkatú nőket idealizálják, de férfiaknál ugyanúgy a magas, jóképű, sportos/izmos az igazán keresett.

2018. máj. 21. 17:27
 18/34 anonim ***** válasza:
84%
Nekem tetszenek a vékony lányok!
2018. máj. 21. 17:28
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

13: az, hogy valaki nő, vagy férfi, az nem a testalkatán múlik, hanem a viselkedésén, emberségén, belső értékein (mert a mai világban sajnos sok nagyra nőtt 18-20-25-30-40-50 éves vágyhajhász fiúcska és leányka akad, nagyon kevés a férfi és a nő [ami szerintem nem korhoz van kötve, és nehéz azzá válni]).

Lehet, hogy sokkal nőiesebb vagy, mint egy nagy mellű, nagy fenekű embertársad.

Sok hibát követtem és követek el, de férfinak tartom magam. Ha valakit vonzónak találok, akkor az összkép szokott megfogni, nem konkrétan a testalkat. De ha csak a testalkat lenne a mérvadó, akkor nekem inkább tetszene egy vékony nő pici mellekkel, mint valaki nagy mellekkel.

Ne aggódj a testalkatod miatt, biztos vagyok benne, hogy csinos vagy. És senki sem tetszhet mindenkinek, de van a férfiaknak az a %-a, aki éppen téged talál vonzónak. Úgyhogy csak lazán :) és ha abból a sok spermiumból éppen te születtél meg, már az azt jelenti, hogy győztes vagy, van helyed a világon, szép vagy. s

Szresd magad, mindegyikünk szép valakinek.

Esetleg hallgasd meg Kowalsky meg a Vega "egy világon át" című számát. Nagyon sokatmondó szövegje van ("Amit az Istentől kaptál, annál mi lehetne szebb?")...

Kérdező: Alapjában véve bejönnek, ha szimpatikus az összkép (vidám, mosolygós, kedves...)

2018. máj. 21. 17:36
 20/34 anonim ***** válasza:
84%

"Sajnos én is nagyon vékony vagyok kicsi mellel

Utalom a testem nem érzem magam nőnek ebben a világban pláne azért mert a ferfiak nagy mellu szép nőket szeretik"

Férfiként mondom, hogy jó ha tudod, hogy legalább annyi férfi rajong a vékony, filigrán nőkért, mint a dús keblűekért.

2018. máj. 21. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!