Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vékony testalkatú és kis mellű lányokról mi a véleményetek?
Sajnos én is nagyon vékony vagyok kicsi mellel
Utalom a testem nem érzem magam nőnek ebben a világban pláne azért mert a ferfiak nagy mellu szép nőket szeretik
Rosszul vagyok a saját testemtol ha meglátom magam a tükörben hányni tudnék
Épp hogy van egy kis mell , kis segg, lapos has.... fujjj gusztustalan vagyok
Örülnek neki ha természetes nagy mellem lenne nagy fenékkel vékony derékkal ami kb a ferfiak többségének nagy alma
Sajnos a szám is vékony nem telt ajkak a ferfiak abból is a telet ajkakat jobban szeretik
Rossz világban születtem... sjanos
Ezek miatt nem tudom nőnek érezni magam
#13-asra "nem érzem magam nőnek ebben a világban pláne azért mert a ferfiak nagy mellu szép nőket szeretik"
Azért a dolog másik oldalát se felejtsük már el, ha általánosítunk. A nők épp úgy a "szép", magas férfiakat keresik. Férfiszemmel pedig szintén ott van a pénisz méretének kérdése "ebben a világban", mert tény, hogy mindenhol a nagymellű, modell alkatú nőket idealizálják, de férfiaknál ugyanúgy a magas, jóképű, sportos/izmos az igazán keresett.
13: az, hogy valaki nő, vagy férfi, az nem a testalkatán múlik, hanem a viselkedésén, emberségén, belső értékein (mert a mai világban sajnos sok nagyra nőtt 18-20-25-30-40-50 éves vágyhajhász fiúcska és leányka akad, nagyon kevés a férfi és a nő [ami szerintem nem korhoz van kötve, és nehéz azzá válni]).
Lehet, hogy sokkal nőiesebb vagy, mint egy nagy mellű, nagy fenekű embertársad.
Sok hibát követtem és követek el, de férfinak tartom magam. Ha valakit vonzónak találok, akkor az összkép szokott megfogni, nem konkrétan a testalkat. De ha csak a testalkat lenne a mérvadó, akkor nekem inkább tetszene egy vékony nő pici mellekkel, mint valaki nagy mellekkel.
Ne aggódj a testalkatod miatt, biztos vagyok benne, hogy csinos vagy. És senki sem tetszhet mindenkinek, de van a férfiaknak az a %-a, aki éppen téged talál vonzónak. Úgyhogy csak lazán :) és ha abból a sok spermiumból éppen te születtél meg, már az azt jelenti, hogy győztes vagy, van helyed a világon, szép vagy. s
Szresd magad, mindegyikünk szép valakinek.
Esetleg hallgasd meg Kowalsky meg a Vega "egy világon át" című számát. Nagyon sokatmondó szövegje van ("Amit az Istentől kaptál, annál mi lehetne szebb?")...
Kérdező: Alapjában véve bejönnek, ha szimpatikus az összkép (vidám, mosolygós, kedves...)
"Sajnos én is nagyon vékony vagyok kicsi mellel
Utalom a testem nem érzem magam nőnek ebben a világban pláne azért mert a ferfiak nagy mellu szép nőket szeretik"
Férfiként mondom, hogy jó ha tudod, hogy legalább annyi férfi rajong a vékony, filigrán nőkért, mint a dús keblűekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!