Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy sovány, vékony testalkatú lány az ismeretségi körömben. Nagyon izgatónak tartom a vékonyságát. Én az átlagnál jóval izmosabb vagyok, szerintetek megijedne, ha felvetném a szexelés témáját?
Az a helyzet, hogy én voltam hasonló cipőben, mint te...
Az átlagnál nem jóval, csak kicsit vagyok izmosabb személy szerint és össze szedtem egyszer egy egyalkalmas szexre egy nagyon vékonyka lányt.
Ő állítólag nagyon élvezte, de én végig azon paráztam, hogy "eltöröm" szegényt közben :/ :D
Éreztem minden csontját :DD
Összeségében nem volt rossz, csak így nem tudtam úgy elengedni magam. így is eléggé leharcoltam csórikámat...:)
Kérdésedre válaszolván a lányoknak általában bejönnek az izmos pasik, ha nem vagy béna simán felszeded és szerintem nem fog félni.
Maximum te fogod úgy érezni magadat, mint anno én..
Ez a kép többet mond minden szónál.
A párom 45Kg-os pici lány, én meg a 130Kg-os melák. :)
Egyszer a strandon megkérdezték, hogy ezt hogyan sikerült összehoznunk.
Ő azt mondta, hogy én őt szeretem és ez neki elég.
Én meg kivágtam magam , hogy testi erőszakot alkalmazott.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!