Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy sovány, vékony testalk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy sovány, vékony testalkatú lány az ismeretségi körömben. Nagyon izgatónak tartom a vékonyságát. Én az átlagnál jóval izmosabb vagyok, szerintetek megijedne, ha felvetném a szexelés témáját?

Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Max pofán vág
2018. febr. 7. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy én voltam hasonló cipőben, mint te...

Az átlagnál nem jóval, csak kicsit vagyok izmosabb személy szerint és össze szedtem egyszer egy egyalkalmas szexre egy nagyon vékonyka lányt.

Ő állítólag nagyon élvezte, de én végig azon paráztam, hogy "eltöröm" szegényt közben :/ :D

Éreztem minden csontját :DD

Összeségében nem volt rossz, csak így nem tudtam úgy elengedni magam. így is eléggé leharcoltam csórikámat...:)

Kérdésedre válaszolván a lányoknak általában bejönnek az izmos pasik, ha nem vagy béna simán felszeded és szerintem nem fog félni.

Maximum te fogod úgy érezni magadat, mint anno én..

2018. febr. 7. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Ekkora primitív lényeket...
2018. febr. 7. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kép többet mond minden szónál.

[link]

2018. febr. 7. 15:31
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Én is vékony, pici lány vagyok, elég sok izmos pasinak bejövök, nemhogy probléma lenne, hanem külön örülök neki :D Jó érzés olyan picinek lenni mellettük. Szóval hajrá.
2018. febr. 7. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Pista, akkor te a kutya csontjára is gerjedsz?
2018. febr. 7. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nem bántó, viszont tanulságos.

[link]

2018. febr. 7. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:

A párom 45Kg-os pici lány, én meg a 130Kg-os melák. :)

Egyszer a strandon megkérdezték, hogy ezt hogyan sikerült összehoznunk.

Ő azt mondta, hogy én őt szeretem és ez neki elég.

Én meg kivágtam magam , hogy testi erőszakot alkalmazott.

:)

2018. febr. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!