Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vékony testalkatú és kis mellű lányokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Vonzóak tudnak lenni? Ha nem, akkor miért nem?2018. máj. 21. 16:45
1/34 anonim válasza:
Nekem egyaltalan nem. Mit tudnek rajta megfogni?
2/34 anonim válasza:
Nekem bejönnek az ilyen lányok.
3/34 anonim válasza:
A vékony testalkat oké,a pici cici nem annyira.
4/34 anonim válasza:
Engem nagyon felizgatnak imadom az illyen noket😍😍😍
18f
5/34 anonim válasza:
Nekem tetszenek. Én is vékony testalkatú vagyok.
21f
6/34 anonim válasza:
Nekem az ilyen lányok az ideálom.
7/34 MessorKing18 válasza:
Normál testalkat normáll mell/ vékony testalkat és kis mell.
Ezek jönnek be.
8/34 anonim válasza:
minek teszel fel ilyen kérdést? csak leviszed mindenki önbizalmát, akinek ilyen a testalkata, és esetleg negatív kommenteket olvas. gondolom, te is ilyen vagy, de írhatják 20an is, hogy ez jó, ha már van egy negatív visszajelzés, úgyis azt veszed észre...
9/34 anonim válasza:
Nekem nagyon is,a legvonzóbb,bár én nem vagyok vékony.37F
10/34 anonim válasza:
Nekem ez a gyengém, az ilyen típusú lányok jönnek be legjobban, agyon tudnám csókolni az ilyen testet, soha nem unnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!