Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha valaki a határozott, kezdeményező nőket szereti?
Figyelt kérdés
Tehát az olyanokát,akik nem felelnek meg a nemi sztereotípiáknak,hanem bátrak és nem azok a tipikus "nők".2018. máj. 21. 02:09
2/4 anonim válasza:
Ez szerintem nem baj. Én is az ilyen nőket szeretem, valahogy a kislányos lányok egyáltalán nem érdekelnek. Amúgy jó hír, hogy egyre több az ilyen határozottabb, modernebb gondolkodású nő.
Nekem is volt, hogy a barátaim mondták, hogy az ilyen nőkkel vigyázni kell, de én nem törődök ezzel... Ez van, ne törődj más véleményével! Úgy csináld, ahogy neked jó!
21/F
3/4 anonim válasza:
Bajnak nem baj,csak ritka mint a fehér holló. Tegnap találkoztam 1 szép lánnyal 1 helyen.Sok ismerősömel voltunk valahol és az 1iknek a nővére volt.Mikor oda értünk észte vettem a lány neha megnéz magának.(Már ekkor tudtam hogy tetszem neki.Majd amikor oda jött 1 ürüggyel:látom a lány enyhén ki van sminkelve,a polóját előttem velhúzza és elől megkőti a derekán hogy kilátszon a hasa.Majd mikor valaki szólt neki megfordúlva ráfigyel és meghúzza a nadrágját felfelé mintha le akarna csúszni pedig full passzos,hogy látszon az egész feneke. De kezdeményezni meg nem mer.Úgy őszintén ez mire jó? Mert szerintem kb. semmire.
4/4 anonim válasza:
Nem baj, én is kedvelem az ilyen nőket, azonban csak az a gond, hogy ők nem szeretik a határozatlan személyeket, így vagy csak a velük egy súlycsoportba tartozók, vagy az átlagos, de elfogadható önbizalommal rendelkező pasiknak van náluk esélyük, egy önbizalom-hiányosnak nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!