Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek én a kezdeményez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek én a kezdeményező a szexben? 18/l

Figyelt kérdés
20 éves a barátom fél éve vagyunk együtt, és a szexben mindig ő kezdeményez, és már mondta, hogy szeretné ha én is kezdeményeznék, ha én is éreztetném vele hogy kívánom meg mondanék mocskos dolgokat de egyszerűen nagyon félénk vagyok és gátlásos ilyen téren :/ mit kellene csinálnom? Hogyan kezdeményezzek? Mit mondjak vagy tegyek és hogyan győzzem le a gátlásaimat?

2017. nov. 9. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Szűzanyám. Teri néni hozzád képest gőzgép volt.
2017. nov. 9. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
szed össze magad mert igy elhagynak.te apáca lehetnél.
2017. nov. 9. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
neked nem való ffi.
2017. nov. 9. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
én elhagynék ilyen mulya nőt.
2017. nov. 9. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Egy fél éves kapcsolatban, már nem igazán kéne gátlásoknak lenni köztetek ugymond..Probald meg azt, hogy ha pettingelesre kerul a sor, vedd at az iranyitast. Legyel te a fonok, csokolgasd a nyakat, menjel egyre lejjebb, be is kaphatod neki, hogy erezze a torodest es a szeretetedet. Másszál rá akár ruhában is, kezdjel rajta "lovagolni"( még ruhában). Legyel szexben felul te is, lovagold meg. Nem szabad prüdnek lenni egy kapcsolatban gyerekek!!! Találd fel magad. :)
2017. nov. 9. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, nekem csak ilyen barátnőim voltak, sőt a feleségem is pontosan ilyen. Havi egy 5 perces szex, egyfajta pozicíóban. Már beletörődtem.
2017. nov. 10. 10:30
 7/7 Éron91 ***** válasza:
100%
Ezzel nincs semmi probléma szerintem, 18éves vagy és gondolom nem vagy annyira rutinos még. Kezdeményezés képp itt azt kell érteni hogy amikor pl elmentek vásárolni és próbálsz egy ruhát akkor kicsit játsz vele, vagy ha sétállgattok egy parkban este és nincs ott senki akkor elmondhatod neki hogy mit szeretnél vele este csinálni vagy épp ott helyben. Nem kell mindenhol leszopnod nem ettől leszel kezdeményező,de amikor eszedbe jut a szex bármikor is akkor azt tudasd vele,hogy most jó lenne ha ez meg az lenne vagy ezt meg azt csinálná veled. Pl nincs ott veled és nem beszéltetek még reggel nyugodtan megírhatod neki hogy most olyan jó lenne ha itt lenne és felnyársalna a farkával vagy jó lenne ha a fejét a puncidra húzhatnád és jól kinyalna. A lényeg az hogy tudasd vele a vágyaid bármikor is gondolsz vagy érzel valamit ezt ne nyomd el. Pl amikor ott van nálad és filmeztek és tudod hogy mindjárt szexeltek akkor annyira nem kell kezdeményezni és rámászni mert akkor mind2en tudjátok mi a helyzet. Mondjuk itt is megteheted te az első lépést és mondjuk elkezdheted simogatni a farkát vagy a kezéd beteheted a bugyidba ez is kezdeményezésnek számít,de ha mindneképp meg akarod fogni a pasit akkor olyan helyzetekben mondj és csinálj valamit amikor esetleg ő sem gondol rá és akkor totál odalesz tőled. SMS-ek esetleg, szexi képekkel még nyomatékosíthatod is ha épp nincs ott, élőben meg a próbafülképbe behúzni és esetleg csak egy picit eljátszani vele,melyik pasi ne imádná. Próbáld ki,szerintem elég hamar érezni fogod rajta a változást,de a legfontosabb hogy ne eröltesd ezt magadra hanem amit tényleg úgy gondolsz csak idáig esetleg nem adtad a tudtára vagy elnyomtad. Ha ez nem jön magadtól akkor ne csináld. Majd lesz olyan pasi akinél el tudod magad engedni és képes leszel rá,de ha idáig elnyomtad csak akkor ki tudod ezt nagyon könnyen hozni magadból és le tudod vetkőzni a gátlásaidat és sokkal jobban fogod tudni érezni magad. Hajrá
2017. nov. 10. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!