Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Temperamentumos akaratos lányok, azok akik irányító típusuak, nem szeretitek a gyengéd szexet? Ilyenkor az a jó nektek ha a férfi a domináns az ágyban?
Azoknak a nőknek szól a kérdésem akik, határozottak, tudják az élettől hogy mit akarnak, helyén látják a világot. Azok akik nem maradnak mrg az olyan pasik melett akik hozzájuk képest piponyák.
Úgy vettem észre az ilyen nők élvezik ha az ágyban ők pihenhetnek, hiszen az élet minden területén maximális tűzzel égnek. Nos? Köszönöm hölgyeim.
Én a változatosságot szeretem...
Van, hogy érzéki, gyengéd, szexre vágyom, van, hogy azt várom, hogy "keményen" tegye oda magát a párom, és lássa el a bajom... van, hogy csak szeretem kikötözni a kezeit és élvezni őt.
Tökéletesen igaz rám az, amit írtál.
Határozott vagyok és tudom mit akarok, vannak céljaim és véleményem, amit nem félek kimondani. Viszont az ágyban a férfi legyen a domináns.
21/L
Igen, és én el is várom hogy maximálisan domináns legyen az ágyban a partnerem.Ettol függetlenül nem vagyok fa darab aki csak fekszik az ágyban , volt rá példa hogy el kezdett "alázni" - ostromolni az ágyban mint szóban mint testileg, és persze tudta mitől gerjedek be annyira be indultam hogy felül kerekedtem és ami ruha darab még volt rajta természetesen le tėptem aztán a két csuklóját szorosan össze fogtam a feje felett és nagyon..jól éreztük magunkat 😂
De szeretem ha ő irányít. És ő diktál
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!