Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a barátnőtök gyantázza, vagy borotválja ott lent magát? Zavar titeket, ha borotválja? Melyiket szeretitek jobban?
Egyiket sem annyira, néha borotválja. Volt már hogy gyantázta. A gyantázottat egyértelműen jobban szeretem. Jobb szájazni...
A szúrósságot nem csípem. Vagy legyen elég hosszú ahhoz hogy már ne szúrjon, vagy teljesen sima.
elég kevesen vállalják be a gyantát ott.
Nekem is teljesen jó ha borotválva van, nem zavar.
Én azt szeretem ha gyantázza. Ha kell el is viszem és kifizetem, nagyon izgató utána kényeztetni.
Ha csak borotválja az is rendben van, de mindenképpen csupasz legyen.
Sajnos a borotválás után begyullad a szőrtüszője. Gyantázásra nem akartam kéni mert nem tudtam milyen, így elkérettem a bnőjétől egy kozmetikus elérhetőségét és magam gyantáztattam le. Piszkosul fájt, viszont közben jó volt látni ahogy a párom igyekezett segíteni a kozmetikusnak nomeg a csupi érzés utánna.
Egy párszor még voltunk és kértem is h próbálja hát ráadta és isteni jó volt siklatni a nyelvem a csupi felületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!