Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van aki egyáltalan nem borotválja a nemi szervet?
Szerintem mindenki szokta borotválni. Még ha nem naponta, csak randik előtt vagy ha már hosszú. Talán vannak olyanok is, de azok már érett nők. Korral kérted.
19/L
Én nem borotválom, csak rövidre vágom, vagyis ami kilátszana a bugyi alól kilógna azt leszedem, de máshol nem szeretem.
Nem kérek privátot.
Kor:Kréta, Jura...
életkor:18
Egyáltalán nem borotválom, ha hosszú akkor vágok le belőle, hogy ne lógjon ki a bugyiból, de ennyi. Nem szeretem csupaszon.
18
Persze. Én sem borotválom.
Mégpedig azért nem, mert:
- Nem szeretnék ilyen-olyan fertőzést elkapni, és ez azért van ott, hogy ezektől védjen
- borotválkozás után mindig viszketne ahogyan nő vissza. És nem tudom miért kellene ezt elviselnem.
Kor: 19
Amióta élek, nem borotváltam.
Persze fürdéskor néha kiszokott jönni egy kevés, de ez már inkább a korom miatt van.
Néha a bugyiban is találok pár szőrszálat, mivel csak fehér bugyikat hordok így könnyen észreveszem benne, ha van.
78N
hogy a szeméremajkak csupasz és hogy a tangából ne lógjon ki, illetve a szeméremajkaknál is leszedem
előző voltam
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!