Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van aki egyáltalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van aki egyáltalan nem borotválja a nemi szervet?

Figyelt kérdés
kort is irjatok

2017. máj. 13. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem mindenki szokta borotválni. Még ha nem naponta, csak randik előtt vagy ha már hosszú. Talán vannak olyanok is, de azok már érett nők. Korral kérted.

19/L

2017. máj. 13. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
egyik ismerősöm nem :D onnan tudom h a volt pasijával barátok vagyunk. és ő mondta nagyon dzsungel. és 19 a csaj.
2017. máj. 13. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Én nem borotválom, csak rövidre vágom, vagyis ami kilátszana a bugyi alól kilógna azt leszedem, de máshol nem szeretem.

Nem kérek privátot.

Kor:Kréta, Jura...

életkor:18

2017. máj. 13. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Egyáltalán nem borotválom, ha hosszú akkor vágok le belőle, hogy ne lógjon ki a bugyiból, de ennyi. Nem szeretem csupaszon.

18

2017. máj. 13. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

Persze aranyom, persze.

82N.

2017. máj. 13. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Persze. Én sem borotválom.

Mégpedig azért nem, mert:

- Nem szeretnék ilyen-olyan fertőzést elkapni, és ez azért van ott, hogy ezektől védjen

- borotválkozás után mindig viszketne ahogyan nő vissza. És nem tudom miért kellene ezt elviselnem.

Kor: 19

2017. máj. 13. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

Amióta élek, nem borotváltam.

Persze fürdéskor néha kiszokott jönni egy kevés, de ez már inkább a korom miatt van.

Néha a bugyiban is találok pár szőrszálat, mivel csak fehér bugyikat hordok így könnyen észreveszem benne, ha van.

78N

2017. máj. 13. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A hugom csak nyáron és csak a bikinivonalig szedi. Onnan tudom h itthon látom h a bugyiból kilóg egy csomó szőr.
2017. máj. 13. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
én úgy hagyom meg
2017. máj. 13. 23:04
 10/10 anonim ***** válasza:

hogy a szeméremajkak csupasz és hogy a tangából ne lógjon ki, illetve a szeméremajkaknál is leszedem

előző voltam

19/L

2017. máj. 13. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!