Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Van olyan köztete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Van olyan köztetek, akit egyáltalán nem izgat, ha benne van egy pénisz?

Figyelt kérdés
Engem például sajnos nem. Elmenni sem tudtam tőle, csinálhatja akármeddig. Semmi izgatót nem érzek. Egyedül ha magamnak csinálom, akkor tudok elélvezni. Más is van így ezzel. Mitől lehet ez?
2017. máj. 11. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
én sem tudok elmenni szex közben, akár meddig is tart az aktus. és különösebb élvezetet nekem se okoz. lehet az a probléma, hogy még nem találtuk meg azt, akivel élvezetes a szex. :)
2017. máj. 12. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én párom sem élvez el ha 1 ôraig kefélem. Élvezi de nem élvez el. Pedig 18 centis vastag farkam van. Akkor elvez el ha jô alaposan kinyalom a hüvelyét meg a csiklóját.
2017. jún. 19. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!