Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy szexeljünk?
Ha egy 21 éves srácot rá kell venni a szexre, akkor nincs értelme belemenni.
21 évesen a srácok arra dugnak, amerre állnak.
Egy ilyen anyámasszonykatonájával ne akard elveszteni a szüzességed...
Nem meleg a srác? Nem hülyeségből írom, de ilyen ritka...
Véletlen csússz rá a farkára a szűk nuniddal épp úgy esel, hogy pont belécsússz azt onnan, ha kirántja, akkor tuti forró a srác, ha elkezdi tologatni, akkor minden oké és lesz minden, ami kell neked.
"Nem biztos, hogy anyámasszony katonája, inkább csak tiszteli annyira a haverját, hogy nem dugja meg a húgát. Ne vedd rá."
Ez mekkora hülyeség. :D Miért a haver annak jobban örülne, ha valami jött-ment dugná meg?
De nem vagyok a húga csak az uncsija :D (mármint nem a srácé akivel le akarok feküdni)
Biztos nem meleg és látom is,hogy szegény nagyon szenved mert múltkor is alig tudtunk megállni.Volt már jó pár barátnője is.De velem valahogy nehéz neki.
"Ez nem hülyeség.. lenne húgod, meg barátaid, te sem így állnál hozzá."
Van húgom, meg barátaim. Én nem bántam volna, ha tesóm az egyik gyerekkori haverommal összejön.
Persze nem akárkivel, de volt olyan, akit el tudtam volna képzelni mellette.
"Biztos nem meleg és látom is,hogy szegény nagyon szenved mert múltkor is alig tudtunk megállni.Volt már jó pár barátnője is.De velem valahogy nehéz neki."
Szerintem meg gyanús a srác. Attól, hogy volt barátnője simán lehet meleg. Lehet, a barátnője is azért hagyta ott, mert ez kiderült, csak megbeszélték diszkréten, hogy erről nem szólnak a másiknak.
Bármennyire is ökörség, de benne van a pakliban. Hacsak nem arról van szó, hogy nem tetszel neki, akkor valószínűleg meleg. Bocs, de így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!