Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá, hogy szexeljünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá, hogy szexeljünk?

Figyelt kérdés

Van egy lány,akivel már együtt vagyok 3 hónapja.Nagyon szeretem tényleg,de van egy olyan mániája,hogy 18 éves koráig nem szexel,vagyis még 6 hónapig.

Folyton megkívánom,és alig bírok uralkodni magamon.

23F

2015. aug. 18. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Izgasd fel és hagyd, hogy az ösztönei vezéreljék.
2015. aug. 18. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Sehogy, erre van a maszturbáció. Ha azt mondta, hogy 18 éves koráig nem szexel, akkor 18 éves koráig nem szexel. Nem igaz, hogy nem lehet ezt megérteni és tiszteletben tartani. Ha ennyire se tartod, hogy komolyan vedd, amit mond, akkor ez nem szerelem. Nem baj az, csak akkor ne hitegesd, és természetesen szakíts vele, mielőtt megmártózol valaki másban.
2015. aug. 18. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy nem szexel, de még pettingsem ?
2015. aug. 18. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
sehogy, ha ne tudod tiszteletben tartani amit szeretne, akkor nem szereted igazán. hagyd ott, jobb lesz neki nélküled.
2015. aug. 18. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Még ha 16 éves lenne és emiatt aggódnál jobban meérteném, de mindössze 6 hónapról van szó, és még csak 3 hónapja vagytok együtt. Hamar elröpül ez az idő, addig legalább van időtök megismerni egymást!

Inkább kerüld azokat a szituációkat, melyekben "jobban magkívánod"! Beszélgessetek, menjetek moziba, szinházba, állatkertbe, sétáljatok, egyszóval ismerkedjetek!

2015. aug. 18. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom! Lehet megfogadta vagy nem tudom tényleg.. :D

23/L vagyok, mikor párommal elkezdtünk beszélgetni egy taliról (internetes ismerkedés 3 éve ismertem előtte) mondta, hogy mire találkozunk ugyis szexbe fullad az első randi.

Ezen felháborodtam, a megbeszélt időpont rá fél évre volt egyéb okok miatt, de már 2-3 hónap beszélgetés után tudtam, hogy mit érzek iránta, tudtam, hogy akarom, és tudtam hogy sajnos igaza lesz.

Szerelmes voltam, és mikor megláttam úgy elöntött a vágy, hogy gondoltam akármit előtte, minden hülyeségnek tünt.

Ha valóban szeret és kiván nem tudom hogy birja ki... :D

Bár szüzességnél valóban más :)

2015. aug. 18. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Ki kell birnod. Ha ezt igy szeretne akk tiszteletben kell tartanod ha szereted.

Viszont petting sincs?

2015. aug. 19. 10:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi az, higy maszturbáljon? Mekkora gyökerek vagytok. Egy felnőtt párkapcsolatot alapja a b...szás, hogy csúnyán fogslmazzak. Ha valakinek ez nem felel meg, akkor menjen vissza babázni, az való neki. Aki meg a naptár szerint éli a szerelmi életét, az hülye. Nyilván nem két nap ismeretség után kell ágynak esni, de három hónap bőven elegendő idő, hogy tudja mit akar. Az meg, hogy kijelenti, hogy félévig semmi, egyenesen nevetséges. Ha nem vonzódik hozzád akkor mit akar tőled? Higy hallgasd az értelmetlen varonságait, viseld el a havibajis hisztériáját, higy költs rá, de ha dugni kéne, fel van háborodva? Menjen az ilyen a francba.
2015. aug. 19. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is tiszteletben kell tartani, ha ő várni akar, ne nyaggasd.

A gond az, hogy az egész túl van görcsölve. Ezt nem napra/órára/percre kell tervezni, az ember érzi a pillanatot, hogy most jött el az idő.

Ha ennyire túltervezi, félek, hogy az egész szex csalódást fog neki okozni, és akkor jönnek majd csak az igazi problémák.

2015. aug. 30. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!