Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátnőmet hogy megengedje hogy a szájába élvezzek?

Figyelt kérdés
Vagy csak mikor szopik símán élvezzek a szájába???
2015. júl. 30. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Pff meg ne tedd szólás nélkül. Ha meg nem akarja, akkor sehogy. Én is utálom.
2015. júl. 30. 18:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg. Azt amit leírtál meg felejtsd el. Én elég könnyen belemegyek a dolgokba,már első alkalommal is lenyeltem,mert kíváncsi voltam,de ha csak úgy a számba ment volna el úgy,hogy nem is szól tuti otthagytam volna.

Ha meg semmiképp sem akarja akkor törődj bele. Sok lánynak nem fér bele az ilyesmi,illetve sokan nem is szeretik az ízét,esetleg megalázónak találják.

Beszéltél már vele erről?

2015. júl. 30. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Engedély nélkül meg ne tedd , volt eset hogy a hölgy ( igaz sátánista volt ) Leharapta a fickó férfiasságát :D ( Amúgy ez komoly )
2015. júl. 30. 19:03
 4/12 Gordon70 ***** válasza:

a puding próbája az evés.....

de nem értem miért is kell bele, jobb összemaszatolni az arcát, na de komolyra véve,szépen fokozatosan kell mint mindent...

2015. júl. 30. 19:21
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Beszéltetek már erről? Hogy viszonyul hozzá?

Én úgy vagyok vele, hogy TUDOM, hogy egy férfinak ez mennyire fontos tud lenni, de volt idő, amikor egyszerűen képtelen voltam a számba venni a spermát, öklendeztem tőle. Ez meg nyilván nem lenne kellemes számodra sem...

Nekem az vált be, hogy a partnerem türelmes volt, elfogadó, megértő a problémámmal szemben, nem sürgetett, hanem engedte, hogy én oldjam meg magamban. Mert én meg akartam oldani! Mostanra már simán lenyelem - de ehhez az kellett, hogy ne legyen elvárás!

2015. júl. 30. 19:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen beszéltem már vele erröl de nem engedi mert fél h elhánya magát. Azt is mondtam neki h akkor csak az arcára de az sem. Nekem meg nagyon mocskos a fantáziám mint a férfiaknak álltalában és mindent ki szeretnék próbálni vele de szinte semmire sem vevő.
2015. júl. 30. 19:31
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Akkor hagyd ott
2015. júl. 30. 19:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Együtt élünk szeretem ö is szeret most e miatt nem fogom ott hagyni.
2015. júl. 30. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
melleire engedi? az is jobb mint a zsepi
2015. júl. 30. 19:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem szóltam, hogy élvezek... hirtelen csak kicsorgott:D :)
2015. júl. 30. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!