Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lelte a barátnőmet?
Szexeltünk... ő volt az első nekem 21 vagyok. Neki már a 4. vagy az 5. vagyok, 3 tartós kapcsolata volt, meg szerintem két alkalmija, amit most nem akarok kikombinálni.
Most hülyeséget nem akarok mondani de volt egy másfél éves kapcsolata, meg egy 3 éves, meg egy fél éves. 2 pasival napi szinten szexelt, volt hogy többször is.
Ez eddig nem érdekes. Mikor végeztünk odamondtam neki hogy tudom hogy nem volt a legjobb, de remélem azért élvezted... amire az a válasz jött, hogy
"jól gondolod, éppen hogy volt orgazmusom, de azért a semminél ez is jobb, meg amúgy is majd belejössz, van még időnk gyakorolni bőven".
Tudom félreérthető a kérdés, de mióta ismerjük egymást (olyan 12-13 éves korunktól), sosem volt köztünk barátság, mert mindig vibrált a levegő, és most sikerült beteljesednie a dolognak. Tényleg szeret és ezt már bebizonyította, de ez nekem valahogy nagyon sértőn esett...
Nem kell itt hibáztatni se őt, se engem, kérdés csak, hogy mi erről a véleményetek?
a baj csak annyi, hogy még nem nyíltam meg felé... nem stresszelek de furcsa az egész, idő kell hogy hozzászokjak.
nem is voltam gyorstüzelő, és merevedéssel se voltak problémák... maga az aktus nem lehetett annyira kielégítő stb. stb.
Nekem nem fáj semmim, mert ha őt hibáztatnátok mellette állnék ki, imádom és szeretem...
Furcsán esett a válasza, az egóm ezt bírja, és semmivel sem kevesebb, hogy ezt kimondta... örülök a kombinálásnak...
Le is írtam:
"Nem kell itt hibáztatni se őt, se engem, kérdés csak, hogy mi erről a véleményetek?"
Hagyjuk ki ebből az egómat, tisztában voltam vele mikor még le se feküdtünk hogy talán éppen hogy nem leszek ciki!
szerintem klassz csaj lehet, ha így kerek perec kimonta, inkéább becsüld meg ezt a tulajdnságát.
A legtöbb csaj inkább elfinomkodja, ami sokkalkárosabb az életedre nézve.
A férfit mindig egy nő tudja a egjobban motiválni, ezér jó ha segítenek változtatni a hibáinkon, nem eltusolják, mintha nem is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!