Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lelte a barátnőmet?
Szexeltünk... ő volt az első nekem 21 vagyok. Neki már a 4. vagy az 5. vagyok, 3 tartós kapcsolata volt, meg szerintem két alkalmija, amit most nem akarok kikombinálni.
Most hülyeséget nem akarok mondani de volt egy másfél éves kapcsolata, meg egy 3 éves, meg egy fél éves. 2 pasival napi szinten szexelt, volt hogy többször is.
Ez eddig nem érdekes. Mikor végeztünk odamondtam neki hogy tudom hogy nem volt a legjobb, de remélem azért élvezted... amire az a válasz jött, hogy
"jól gondolod, éppen hogy volt orgazmusom, de azért a semminél ez is jobb, meg amúgy is majd belejössz, van még időnk gyakorolni bőven".
Tudom félreérthető a kérdés, de mióta ismerjük egymást (olyan 12-13 éves korunktól), sosem volt köztünk barátság, mert mindig vibrált a levegő, és most sikerült beteljesednie a dolognak. Tényleg szeret és ezt már bebizonyította, de ez nekem valahogy nagyon sértőn esett...
Nem kell itt hibáztatni se őt, se engem, kérdés csak, hogy mi erről a véleményetek?
Nem tudom, én örülnék ha a barátnőm ezt így elmondaná, szerintem közös érdek, hogy legközelebb jobb legyen, ehhez pedig őszinteség kell.
Kérdezd meg tőle mit élvez, hogyan szereti, meg minden, legközelebb meg majd jobb leszel. :)
Ő mindig szókimondó... Régen is volt hogy volt egy rossz időszakom és szembesített vele, hogy szánalmas vagyok... mert tényleg az voltam...
Pedig akkor is szeretett, csak választania kellett hogy barátok, vagy én... mert olyan szinten lesüllyedtem hogy csak 1 barátnője tudott rólam é róla, a többinek el se mondta még annó...
Most is kaptunk hideget meleget mikor összejöttünk, leginkább ő, de az a baráti köre már eloszlott...
utálom az ilyen fßsz barom érzéketlen bunkó csajokat.
oké, hogy ezt elmondja, de utána lehetne kedves, biztató... kicsit olyan, mint ha teljesítened kéne, illetve
nem látja be, hogy ez rajtad is múlik
bocsi haver ,de te valszeg egy befordult rendes hisztis egoista kisebbségikpmlexusos srác vagy, amilyen nem igazán kell a lányoknak, csak azoknak akik hasonlóan rosszul élik életüket. Mint ahogy a nődet leírtad. Már bocs, de valszeg átment azokon a csávókon, azok dobták, így te maradtál
dobd a francba a csajt,
vagy állj ki magadért. ilyenkor miért nem hordtad le, hogy legyen kedves? hogy ezzel nem ér el semmit? hogy érzéketlen?
papucs vagy a kapcsolatban és az életedben
szedd össze magad, és akkor ő is össze fogja szedni magát, vagy találsz jobbat
Szerintem elég bunkó módon közölte ezt veled. Ha Én lennék ilyen helyzetbe én is el mondtam volna de nem ilyen tahó módon aztán biztattalak volna hogy gyakorlat teszi a mestert. Esetleg esténként egy kis petting mellett el mondtam volna hogy hol esik jól ha izgatsz vagy mik azok a pontok amire begerjedek, erogén zónáim. És egy idő után úgy is ráhangolódsz a párodra hiszen tudod mit szeret és hogyan. Állj a talpadra mond el neki hogy attól mert őszinte úgy is el lehet mondani a másiknak hogy ne bántsuk meg és ne tiporjuk porba azt a kis önbizalmát ami eddig volt. Sok szerencsét.
20/L
# 14 akármelyik kapcsolatát nézzük, sose nézett a szemembe, és zavarban volt a közelemben. Akármit mondasz, ő eléggé bebizonyította már hogy szeret, szóval hülyeséget ne mondj, mi egymásnak születtünk meg, ezt bebizonyította az elmúlt 8-9 év, amit mi együtt átéltünk...
Egoista vagyok egy picit, mint régen is az voltam, a kettő között meg ellenkezője voltam... De most hogy velem van, picit megerősödött az önértékelésem, úgymond átestem az átlagon felüli oldalra :)
Tudod van az átlag, átlag alatti meg átlag feletti... De az én egómat nem lehet lerombolni maximum csak akkor ha elhagy, vagy megcsal, de egyik sem lehetséges opció.
Vannak gyenge pontjai de szeretném én kiismerni őt, és nem olvasni mint egy könyvet, hogy na mit mond :)
Én is odamondhatnám neki, hogy habár szűznek szűz voltam, és nincs tapasztalatom, de orális kielégítést már kaptam... és az ő technikája nem igazán az amit úgy élvezek, mert ő a kezeit is használja, nekem pedig sokkal jobban esett, amikor a szájával csinálja a csaj :) De egyszer majdcsak kiismeri ő is ezt.
Gyakorlatilag az volt a sztori, hogy régen szerettük egymást, de nem lehettünk együtt a környezetünk miatt... Aztán ő megpróbálta mással, jött a fél éves kapcsolata, majd a 3 éves, aztán meg a másfél éves, körülbelül volt 3 év szünet, amikor nem is láttuk egymást, de én ekkor se voltam felé közönbös, úgymond sokat járt rajta az agyam, aztán megkeresett ő...
63%-os Menj a f..szomba.
Fogadok fordított lenne a szitu, fel lennél háborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!