Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz barátnőmet próbáltam a csiklójánál izgatni már párszor, de 10/8 x nem tud elélvezni mi lehet az oka?
Egyrészt neki is új ez a fajta inger, akár szokta magát kényeztetni (ami valószínű), akár nem. Amit ilyenkor érez, az teljesen más fizikai érzet, másfajta stimuláció, mint amihez hozzászokott.
Másrészt neked is kell idő ahhoz, hogy kitapasztald, hogy mi az igazán jó érzés neki.
Szerintem örüljetek neki, hogy 10-ből 2-szer már sikerül, ha figyelsz a reakcióira, visszajelzéseire, meg ő is egyre felszabadultabb lesz, akkor egyre javulni fog ez az arány. :-)
(Ha esetleg szeretnéd, és úgy érzed, hogy hasznát vennéd, privát üzenetként szívesen elküldök neked egy olyan leírást, illetve tanácsokat, ami női szemmel nézve a legjobb és a leghasznosabb, amit valaha olvastam nők orális kényeztetése témakörben.)
Rendesen el kell lazítani. Biztos, hogy szűzként még mindig görcsöl kicsit, ilyenkor nem kell egyből a csiklóra vetni magad, ez egy tévhit! Fedeztétek fel a teste egyéb érzékeny pontjait, hol csikis, mitől izgul fel...
egy ilyen hosszabb felfedező körút teljesen ellazíthatja, és nem lesz már kellemetlen a csikló környéki izgatás sem....
Eszembe jutott egy filmjelenet.
Nő:tudod mi az a csikló?
Pasi: igen.
Nő:azt is tudod,hogy hol van?
Pasi:igen.
Nő:na onnan 3 centivel lejjebb:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!