Arra szeretnek valaszt kapni hogy meg szuz vagyok e vagy magamank elvettem a szuzesseget mert mar probaltam ki onkielegitesre sok mindent? . Peldaul: fesu vege, nyaklancot teljesen beraktam, vekony uveget kb 5 cm.
A legveszélyesebb dolog amit tehetsz az,hogy ilyeneket dugdosol fel magadnak.
Főleg az üvegnél futott át rajtam a hideg. Van neked fogalmad mi történik ha csak megreped, lepattan belőle egy darab? Ha pedig összetörik a plasztika sebészek fognak rajta túlózárni, hogy valami hüvelyt fabrikáljanak neked a hússzeletekből!
Akármit raksz fel az szexjáték legyen shop-ból! Soha semmi más.
Ezren fogják neked irni, hogy ők 619 alkalommal használták a fésűt, meg kolbászt,ubit, és semmi bajuk nem lett, viszont elég ha csak a 620. alkalommal történik gebasz, és akkor nem kicsi a baj. Elég ha egyetlen egyszer történik valami! Egyszer tévedhetsz csak.
Fizikai értelemben nincsen már szüzességed, anatómiailag valószinüleg a szűzhártyád már nem lesz gond. Ettől még férfival nem voltál.
Utolsónak van igaza.
Mellesleg, nyaklánccal hogy lehet maszturbálni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!