Mi az idealis kor egy lanynak hogy elveszitse a szuzesseget?
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 07:10
1/13 anonim válasza:
Rögtön azután amint megtanult ékezettel írni.
3/13 anonim válasza:
1-es. Arra nem gondoltál, hogy angol billentyűzete van?
5/13 anonim válasza:
De gondoltam arra is, sőt az "okos" telefon is számításba jött mint alternatíva. Csak tudod nekem egy szutyok hülyetelóm van ér vagy 12 forint húsz fillért és láss csodát van rajta ékezet, ellentétben a 100 ezres hiper-szuper telókkal amin állítólag nincs.
6/13 A kérdező kommentje:
1. en is csak gratulalni tudok ahelyett hogy baromsagokat irsz valaszolhattal volna normalisan
3. koszonom, es igen angol billentyuzet van a laptopon
2013. dec. 19. 07:32
7/13 anonim válasza:
Ne úgy kezeled kint valalami leprát, nem attól vagy nagy lány ha elvesztetted.. Akkor ideális elveszíteni, hogyha találsz valakit, akivel úgy érzed nem bánnád meg utólag (de ez úgy 16-18 körül van)
8/13 anonim válasza:
Ez nem csak kortól függ, hanem a szellemi érettségtől, és attól, hogy van-e olyan fiú, akiről tudod, hogy tényleg szeret, tisztel, becsül és nem csak a tested akarja, valamint, ha Te sem a szüzességed akarod elveszíteni, hanem szerelmeskedni akarsz.
9/13 anonim válasza:
Nem írnék optimumot, de szerintem 18-19 szokott a nagy átlag lenni. Persze van aki 15 és van aki 24 de hát nem vagyunk egyformák, meg erre szerencsére még nincsenek IS9001-es szabványok hogy márpedig ekkor és ekkor kell.
10/13 anonim válasza:
Én 17-18at mondanék de mivel a lányoknál is másképp érnek felfogásban tágítsuk 16-19re :) 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!