Segitene valaki? . A baratnom meg nem kesz ra hogy elvegyem a szuzesseget, ezert csk ep a hegyet dugtam be neki. amikor beraktam nem jott elovaladek. Nem elveztem bele de lehet h egy kis valadek jott. A kerdesem, hogy teherbe eshetett-e?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 08:28
3/13 A kérdező kommentje:
Nee ijesztgessetek!
2013. aug. 21. 08:38
4/13 anonim válasza:
Nagyon nagyon kicsi az esélye. Szóval nem terhes, nem kell aggódni.
5/13 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon szepen koszonom:)
2013. aug. 21. 08:40
6/13 anonim válasza:
nemhiszem. valószínűleg nem. de ne idegeskedj, attól nem változik és nem lesz jobb!:d
7/13 anonim válasza:
Valószínűleg nem, de ha védekeznétek is, akkor megkímélnétek magatokat egy csomó idegeskedéstől.
8/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!..Hat ezutan megfogjuk az biztos:)
2013. aug. 21. 09:02
9/13 anonim válasza:
van rá esély,de csak kicsi
nyilván ha egy másodpercig volt benne akkor nulla,de nem írtad le pontosan hogy mennyi ideig stb
10/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mennyi ideig volt bent, annak az egynek elég lehet egy másodperc is, hogy bejusson.
Ettől függetlenül tényleg kevés az esély, de remélem, tanultatok az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!